Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tino Martin stomdronken en de weg kwijt tijdens optreden


Er zijn beelden opgedoken waarbij Tino Martin voor de zoveelste keer stomdronken staat op te treden. Dit keer was het een besloten 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk waar het bruidspaar 12.000 euro voor betaalde om Martin te zien optreden.

Volgens een aantal mensen zat Tino de hele tijd voordat hij moest optreden op de bruiloft aan de drank. Het is overigens niet de eerste keer dat Tino beschuldigd wordt dat hij dronken en onder invloed een optreden geeft.

Een aantal maanden geleden werd Tino Martin namelijk door Rob Goosens beschuldigd van heftig drankmisbruik en een snuifje na een belabberd live optreden. Later in de kwam Rob Goosens hier weer op terug door druk van RTL baas Peter van de Vorst, maar de dag erna stond Rob Goosens toch weer achter zijn eerdere uitlatingen. Mede gesteund door nieuwe getuigen die zich bij Rob Goosens hadden gemeld en die bevestigde wat Rob eerder zei over het gebruik van bepaalde middelen door Tino.

De beelden van de dronken Tino op het 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk kun je bekijken via deze link.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach die tinoartin is net hazes joh ook mart gaat die kant op als ze geld hebben dan moet het in de neus of gokke of alcohol.gekke zijn het echt

Ja dat hij beter kan zuipen dan zingen is bekend .griezelig mannetje denkt dat hij heel wat is bah

Tino en Hazes Jr heb je gelijk. Mart is hopelijk zo verstandig om het niet te doen, heeft zijn vader als voorbeeld. Jammer alleen dat die gasten zoveel geld krijgen voor slechte optredens. Mart kan alleen zijn stem gaan beschadigen met zijn uithalen en dat zou zonde zijn. Hij kan wel zingen namelijk.

Ohhh wát erg zeg ! Je zet jezelf aardig voor schut Tino!

als je deze zwaar verslaafde imbeciel naar je bruiloft haalt verdien je ook niet beter
ongelooflijk dat deze totale idioot nog steeds geboekt wordt
het volk krijgt wat het verdient

Die lui moeten opgenomen worden in een TBS kliniek.

12.000 eurie voor een dronken, tino hij haalt zijn eigen meer naar beneden proost