Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon van Marco Borsato is kapot van verdriet


Eerder liet Luca de zoon van Marco Borsato nog weten dat hij er helemaal klaar mee was dat hij continue doodsbedreigingen krijgt en mensen hem adviseren om even te zwijgen tot het misbruik schandaal waar zijn vader bij betrokken was overwaait.

Luca liet middels een lang statement op zijn Instagram account weten dat hij weer muziek gaat maken en dat mensen hem niet moeten veroordelen op zijn achternaam.

Helaas voor Luca overleed een dag na dit statement de kat van zijn vriendin Daisy en die was er kapot van. Ze deelde onderstaand bericht waaruit blijkt hoeveel ze van haar poes hield.

”Er zit maar 1 nadeel aan de onvoorwaardelijke liefde die een dier je geeft, de leegte in je hart die ze achterlaten. 💔”

”18 jaar oud, net zo oud als ik toen ik op mijzelf ging wonen en een kat ging adopteren.. maar hoe maak je een keuze in een asiel vol katten? Na tig katten te hebben gezien wist ik het nog steeds niet, tot ik een dikke rooie kat die op de kast lag even over zijn buikje kriebelde. Hij rekte zich uit, sprong van de kast, liep naar de uitgang waar hij voor de deur ging zitten en keek mij aan. “Gaan we?” Jouw keus was gemaakt en die van mij daarbij ook.”

”Een oudje, 13 jaar, ik ging uit van ongeveer een jaar plezier samen maar dankzij wat spoedjes bij de dierenarts hebben we er 5 bijzondere jaren van gemaakt. Jaren waarin ik het minst van mijzelf kon houden en het slechtst in mijn vel heb gezeten zat er altijd iemand op mij te wachten thuis. Of ik nou verdrietig was of een goede dag had, hij was altijd blij om mij te zien.”

”De nachten dat ik wakker lag kwam hij extra dicht tegen mij aanliggen of we dronken samen wat melk, hij wachtte dan tot ik mijn melk ook ingeschonken had en begon dan pas zelf met drinken. Een heel speciaal maatje, het beste gezelschap die iemand zich kon wensen. Miccia’s grote vriend.. wat zal ze je gaan missen 😔 Morgen mag ik hem weer ophalen al is zijn ziel nooit weggeweest. Voor de een “maar een kat” en voor een bevoorrecht persoon een allerbeste vriend. 🧡”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Krijgen we nu ook een in memoriam als ze net een vlieg heeft dood gemept? Hou toch op zeg