Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk had ruzie met Joop van den Ende om wangedrag


Gisteren gaf Danny de Munk een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij voor één keer open kaart zou spelen en alles zou uitleggen betreffende de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is.

Het werd meer een huil interview, omdat Danny de hele tijd aan het janken was. Maar Danny gaf wel toe dat hij intiem was met de dame die aangifte tegen hem heeft gedaan. Alleen was dit volgens Danny met wederzijdse toestemming. Danny zou zijn vrouw al eerder hebben opgebiecht dat hij vreemd was gegaan.

Weekblad Story komt met een opmerkelijke conclusie nadat ze het interview van Danny de Munk hebben gezien. Danny had namelijk ruzie met Joop van den Ende in 2008 en daardoor werd hij vervangen in de Ciske de Rat musical. Dat was maar kort nadat de verkrachting had plaatsgevonden volgens de dame die aangifte heeft gedaan. De reden van de ruzie en het ontslag van Danny is toen niet boven water gekomen.

Maar volgens Weekblad Story is het wel duidelijk dat Joop van den Ende wel iets geweten moet hebben van het wangedrag van Danny en hem daarom heeft ontslagen en daar was Danny het niet mee eens en toen kregen ze ruzie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Danny : janken is voor jou te laat…kom op zeg…je bedondert je vrouw meerdere malen en je kids schandeliseer je voor t leven en nu t uitkomt is t janken geblazen en probeer je jezelf nog jankend schoon te praten omdat t geen verkrachting zou zijn…..hou gewoon je broek aan als je getrouwd bent en anders ga eerst scheiden en pis dan in andermans pot…loser…zo bijzonder ben je echt niet…ik wens je vrouw en kids veel sterkte en wijsheid toe….en wat jouw zelf betreft…wat mij betreft heb je afgedaan en mag je in de strond zakken

Stront is met een T. En iedereen maakt fouten. Hij die zonder zonde is werpe de eerste steen. Laten we het echte tuig aanpakken in plaats van goedwillende BNers.

Els maak jij dat uit dan wat iemand doet.met ze sex leven .mischien hadden ze wel een afspraak over hoe en wat in hun huwelijk. Dat jij zo stereo type bent zegt niet alles he er zijn zat huwelijken die dat toe laten van elkaar .

Jouw moet jou zijn en zo nog vele fouten meer. Verder doe je alsof Danny dit leest. Die heeft wel beter te doen. Zijn ego redden bijvoorbeeld.

Danny. We zullen ALTIJD achter jou staan. Kanjer.Op elke slak zout leggen. Kom op zeg..Wat denkt dat mens wel…hou je sterk man..kusjes uit Nieuwgein

Dus als je achter Danny staat word je reactie niet neergezet😂😂😂Wij staan ACHTER Danny. Klaar

Krijg toch allemaal de kolere val voor mij part allemaal dood ik eindig toch in de goot.
Wees een kerel en aanvaard de gevolgen. Daar is moet voor nodig maar ook respect.

Moed is met een D i.p.v. een T @ Hennie Aust

Els, het is stront met een t.Geen d,laat eigenlijk maar, voor mij is ie dikke stront.moet je dat mannetje in Purmerend zien,hij gedraagt zich ondanks alles ,als een wereld artiest.allemaal de koelere,nee hij

Terecht dat Els zo reageert. Eerst nadenken voordat hij domme dingen doet

Strond en dan is stond zeker stont😂😂

Er zijn genoeg mensen die geen “heilig boontje” meer zijn, maar als bekende Nederlander wordt je (15 jaar na dato??) geslacht. Kom op zeg…waar eindigt dit…laat iedereen toch zijn eigen leven leiden zonder al die (voor)oordelen.

Ik wind alle beschoetennis van Denny die munk komen ze nu pas na 15 jaar geleden, wat vielen ze bereid ho ja die persoon kapot maken, komen toen meteen met vekrijgekt dan was beter opgelost, die persoon die aangeeft heeft gedaan moeten ze schamen. Danny niet opgeven als jij niets heb gedaan stekje je hoofd recht én zegt tegen die persoon komen met je bewijs