Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Collega’s onthullen Martien Meiland is ziekelijke leugenaarMartien Meiland lijkt op de tv zo een leuke gezellige vent, maar volgens zijn collega’s is dat helemaal niet zo. Weekblad Story sprak een aantal collega’s en die tonen een heel ander beeld van Martien Meiland.

Frank Jansen zegt er in weekblad Story het volgende over:

,,Toen Martien bij Van Roon Living werkte, maakten wij opnames voor het tv-programma Bij ons in de PC. Toen merkte ik al dat Martien tv-gek was. Wij kwamen eraan lopen met in ons kielzog een cameraploeg en hij stond toen meteen vooraan om de hondjes water te geven.”

Frank is ook niet te spreken over het gegil van Martien.

 ,,Daar kan ik niet tegen. Het is net een gillende keukenmeid.”

Richard van Loon de oude baas van Martien toen hij nog bij Van Roon Living werkte en niet bekend was haalt ook uit naar Martien. Volgens Richard staan er allemaal onwaarheden in de biografie van Martien over hem. Richard zegt er in weekblad Story het volgende over:

 ,,Met verbazing heb ik de passages in Martien biografie gelezen. Ik herken me totaal niet in zijn omschrijven.  Ik voel niet de behoefte om Martien publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ik hou de eer aan mezelf. Misschien was dat nodig om het een beetje smeuïg te maken. Alleen jammer dat het over mijn rug ging. Ik zit er niet heel erg mee, maar het irriteert me wel. Het is onjuist.”

 ,,Martien is heel erg zwart-wit. Erg vreemd. Martien heeft een selectief geheugen. We hebben een leuke tijd gehad, veel gelachen. Maar op een gegeven moment was ik wel klaar met Martien. Hij is een druk mannetje, dat veel aandacht vraagt.”

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

18 Reacties

 1. Paul

  Als ik jullie reactie zo lees kan ik me niet aan de indruk ontrekken dat er een hoge dosis jaloezie in zit.
  Het is de waar dat Martien erg druk en luid kan overkomen. Dat is een van zijn charmes. En verder, gaat het je vervelen, er zit een uitknop op je TV!

 2. Marc

  Tja, dat heb ik altijd al gezegd, vanaf het begin. Zoveel mensenkennis heb ik wel, dat ik zijn overdreven gedoe doorzag. Je ziet gewoon dat dat eng akelig mannetje een typetje neerzet. Ik heb hem in ieder geval nooit gelooft, je ziet gewoon dat het niet echt is.

 3. Anita

  Kan toch nooit echt zijn, z’n man kan niemand langer dan 10 minuten om zich heen hebben.

 4. Het is in ieder geval geen doorsnee mannetje zoals de meeste muizen groen van jaloezie in hun commentaar zo graag weten te spuien. Ik hoop dat we nog lang van zijn uitzonderlujke persoonlijkheid en sfeermakerij kunnen genieten. Er blijven genoeg grijze “BORING”- muizen, dikdoeners en betweters over waar je je aan kunt verGAPEN.
  Ook Erica is uniek met haar heldere “down to earth” kijk op de wereld, haar oeverloze energie en liefde voor haar gezin. Niets dan Chapeau!!!

 5. Janssen

  Overdreven persoon doet alles voor geld

 6. Yvonne

  Ieder vogeltje is zoals hij gebekt is ,bevalt het je niet …loop dan weg .

  • Ik zie de familie meiland graag bezig ,ok martien is een dramaqueen maar wat geeft dat nou,ik ben persoonlijk het meeste fan van erica,een dame die altijd alles onder controle heeft, en het hart op de juiste plaats en dan ook nog eens een groot hart voor dieren ,een toffe madam !Nicole

 7. Unbroken

  Men heeft de laatste tijd wel veel kritiek op de bn ers. Nu dit weer. Heeft men niets anders te dien dan iedereen te belasten ook al is het jaren geleden. Laat ze toch met rust.
  Dit alles is begonnen met de voice nu probeert men overal een slaatje uit te slaan.
  Veeg eerst je eigen straatje schoon voordat dat je andere belast..

 8. Hans

  Ik denk dat sommige personen in bescherming moeten worden genomen omdat ze volgens mij zelf niet meer weten waar ze mee bezig zijn om op wat voor manier dan ook aandacht te krijgen en in de publiciteit te treden etc.
  De familie Meiland is hier een duidelijk voorbeeld van.

Geef een reactie