Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Collega’s onthullen Martien Meiland is ziekelijke leugenaar


Martien Meiland lijkt op de tv zo een leuke gezellige vent, maar volgens zijn collega’s is dat helemaal niet zo. Weekblad Story sprak een aantal collega’s en die tonen een heel ander beeld van Martien Meiland.

Frank Jansen zegt er in weekblad Story het volgende over:

,,Toen Martien bij Van Roon Living werkte, maakten wij opnames voor het tv-programma Bij ons in de PC. Toen merkte ik al dat Martien tv-gek was. Wij kwamen eraan lopen met in ons kielzog een cameraploeg en hij stond toen meteen vooraan om de hondjes water te geven.”

Frank is ook niet te spreken over het gegil van Martien.

 ,,Daar kan ik niet tegen. Het is net een gillende keukenmeid.”

Richard van Loon de oude baas van Martien toen hij nog bij Van Roon Living werkte en niet bekend was haalt ook uit naar Martien. Volgens Richard staan er allemaal onwaarheden in de biografie van Martien over hem. Richard zegt er in weekblad Story het volgende over:

 ,,Met verbazing heb ik de passages in Martien biografie gelezen. Ik herken me totaal niet in zijn omschrijven.  Ik voel niet de behoefte om Martien publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ik hou de eer aan mezelf. Misschien was dat nodig om het een beetje smeuïg te maken. Alleen jammer dat het over mijn rug ging. Ik zit er niet heel erg mee, maar het irriteert me wel. Het is onjuist.”

 ,,Martien is heel erg zwart-wit. Erg vreemd. Martien heeft een selectief geheugen. We hebben een leuke tijd gehad, veel gelachen. Maar op een gegeven moment was ik wel klaar met Martien. Hij is een druk mannetje, dat veel aandacht vraagt.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik jullie reactie zo lees kan ik me niet aan de indruk ontrekken dat er een hoge dosis jaloezie in zit.
Het is de waar dat Martien erg druk en luid kan overkomen. Dat is een van zijn charmes. En verder, gaat het je vervelen, er zit een uitknop op je TV!

Tja, dat heb ik altijd al gezegd, vanaf het begin. Zoveel mensenkennis heb ik wel, dat ik zijn overdreven gedoe doorzag. Je ziet gewoon dat dat eng akelig mannetje een typetje neerzet. Ik heb hem in ieder geval nooit gelooft, je ziet gewoon dat het niet echt is.

Geloofd met een D

Dat je die vent niet doorziet, bijzonder! Na de eerste zin en aanblik heb ik nooit meer gekeken. Gelukkig dat de meeste geen toneelstukje opvoeren en zo aangeleerd praten! Om te kotsen, dus inderdaad ik heb hem en zijn familie nooit meer gezien. 1 van de ergste programma’s op tv!

Nou nou nou leraartje

Ja dat had Ik altijd al gedacht

Kan toch nooit echt zijn, z’n man kan niemand langer dan 10 minuten om zich heen hebben.

Wat een gezeik zeg!

Het is in ieder geval geen doorsnee mannetje zoals de meeste muizen groen van jaloezie in hun commentaar zo graag weten te spuien. Ik hoop dat we nog lang van zijn uitzonderlujke persoonlijkheid en sfeermakerij kunnen genieten. Er blijven genoeg grijze “BORING”- muizen, dikdoeners en betweters over waar je je aan kunt verGAPEN.
Ook Erica is uniek met haar heldere “down to earth” kijk op de wereld, haar oeverloze energie en liefde voor haar gezin. Niets dan Chapeau!!!

De allergrootste vervelende aandacht trekken ooit!!

Leuk mens niks mis mee!

Rosette, ik ben het volledig met jou eens!

Overdreven persoon doet alles voor geld

Ieder vogeltje is zoals hij gebekt is ,bevalt het je niet …loop dan weg .

Ik zie de familie meiland graag bezig ,ok martien is een dramaqueen maar wat geeft dat nou,ik ben persoonlijk het meeste fan van erica,een dame die altijd alles onder controle heeft, en het hart op de juiste plaats en dan ook nog eens een groot hart voor dieren ,een toffe madam !Nicole

Tja

Men heeft de laatste tijd wel veel kritiek op de bn ers. Nu dit weer. Heeft men niets anders te dien dan iedereen te belasten ook al is het jaren geleden. Laat ze toch met rust.
Dit alles is begonnen met de voice nu probeert men overal een slaatje uit te slaan.
Veeg eerst je eigen straatje schoon voordat dat je andere belast..

Ik denk dat sommige personen in bescherming moeten worden genomen omdat ze volgens mij zelf niet meer weten waar ze mee bezig zijn om op wat voor manier dan ook aandacht te krijgen en in de publiciteit te treden etc.
De familie Meiland is hier een duidelijk voorbeeld van.