Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon van Marco Borsato is er helemaal klaar meeLuca de zoon van Marco Borsato is er helemaal klaar mee dat hij continue doodsbedreigingen krijgt en mensen hem adviseren om even te zwijgen tot het misbruik schandaal waar zijn vader bij betrokken was overwaait.

Luca plaatste dan ook het onderstaande statement op zijn Instagram account:

 “Al langere tijd ben ik op een zoektocht naar mijzelf, wie ik wil zijn en wat mijn passie is. Veel antwoorden vond ik ruim drie jaar geleden in het schrijven van mijn eigen muziek”

 “Na verloop van tijd vormde zich een team en werden er plannen opgesteld om met deze muziek naar buiten te treden. Helaas werden deze plannen door de omstandigheden abrupt stopgezet.”

“Waar ik mij er zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat. Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen.”

“Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd. En hoe graag ik mijzelf ook zou willen losbreken van iets waar ik los van sta, lijkt hier geen mogelijkheid toe.”

 “Ik benoem dit absoluut niet voor medelijden of aandacht, maar omdat ik weet dat stilte daar niks aan zal veranderen. Ik wil mij niet langer verschuilen, omdat dat nou eenmaal ‘het beste voor de huidige situatie is’. Ik wil ontsnappen an verwachtingspatronen en de angst voor negativiteit.”

“Dit is waarom ik met vreugde in mijn hart dan ook eindelijk kan verkondigen dat ik mijn muziek uit ga brengen. Zonder label, zonder managers, zonder fotoof videografen, zonder mediateam. Slechts ikzelf met de steun van min twee beste vrienden en mede-muzikanten, zoals het drie jaar geleden is begonnen.”

 “Ook al gaat dit alles tegen ieder advies in, kan ik niet langer stilstaan. Ik ben mijn eigen persoon, met mijn eigen verhaal en eigen geluid. Dat is waarmee ik naar buiten wil treden en waarom ik mij genoodzaakt voel om met dit statement te beginnen.”

 “Voorlopig zal ik de media niet verder te woord staan om uitspraken te doen omtrent de huidige situatie en leg ik de focus op mijn muziek. Ik weet niet hoe het allemaal uit zal gaan pakken, maar ik kan niet wachten om de nummers nu eindelijk met de wereld te kunnen delen.”

Deel deze juice!
 1. Gerry

  Heel goed, leid je eigen leven, volg je hart. Ben zeer benieuwd

 2. Nel Bruijn

  Je hebt helemaal gelijk! Sla dit alles van je af. Tenslotte ben je een individu en heb je recht op een eigen schoon schip.

  • Louise ebbers

   geen een kind is schuldig aan de fouten van zijn ouders ,dus Luca …go for IT
   En heb lak aan wat domme niets wetende mensen van jouw of je vader vinden.
   Jij bent jij en niemand anders .
   Sterkte gewenst .

 3. Valerie

  En gelijk heb je!!! Jij hebt jouw leven!!! Dus ga leven!!! Veeeel succes!!!!

 4. Andrea

  Top gedaan, respect!

 5. Judith van Eeden- Dekker

  Go for it!!! Laat je niet uit het veld slaan,de mensen moet hun ogen eens openen jij bent jezelf met alles wat je bezig houdt en wat je wilt bereiken en wat je vader gedaan zou hebben kunnen ze jou niet aanrekenen .
  Omdat jij de zoon van bent betekend het niet dat jij ook schuld hebt.
  Ik wens je alle succes met het uitbrengen van JOUW muziek en hoop dat je blijft vertrouwen in jouw kunnen en dat van iedereen die weer met je gaat samenwerken !

  • Rona v Rijnsoever

   Kan niet wachten…Hopelijk krijg je net zoveel succes als je vader.tis je gegund…

 6. Helene

  Jij bent niet jouw vader, noch jouw moeder of wie dan ook .
  Jij bent op geen enkele manier, nooit en te nimmer verantwoordelijk voor andermans daden.
  Leef jouw leven en neem alleen daar de verantwoordelijkheid voor!
  Heel veel succes !!!

Geef een reactie