Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen Rietbergen laat zich weer zien en is op jacht


Viespeuk Jeroen Rietbergen probeert zich na alle onthullingen over het misbruik schandaal bij de Voice aardig stil te houden. Helaas lukt dat niet altijd. Jeroen bleek kort geleden namelijk weer in Nederland te zijn gespot. Jeroen was boodschappen aan het doen in een Albert Heijn in Bussum. De keer daarvoor  zat hij nog in Zuid-Afrika en had hij het heel gezellig op een wijngaard met twee vrouwen. Jeroen zal zich deze maand weer moeten melden bij de politie om te worden gehoord wellicht is Jeroen daarom in Nederland.

Maar nu lijkt het dat Jeroen zich weer gevestigd heeft in Nederland en er werd zelfs beweerd dat dit wellicht toch weer bij Linda de Mol was. Alleen lijkt dit laatste van korte duur te zijn geweest, want vieze Jeroentje is in zijn eentje gespot op het vliegveld van Alicante. Het lijkt erop dat Jeroen het er weer flink van gaat nemen tijdens deze vakantie.

Eerder nog klapte een minnares van Jeroen Rietbergen uit de school. Ze nam het als één van de weinige op voor hem en zei dat ze zich niet kan voorstellen dat Jeroen een aanrander is. De twintig jaar jongere minnares van Jeroen gaf in de Story ook aan dat Linda moest huilen tijdens een gesprek met het trio dat plaats heeft gevonden thuis bij Linda en Jeroen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielig gedrocht

Hij kan het niet laten, de viespeuk

Kan hij samen met Amalia!