Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis financieel in de problemen, moet mega boete betalen


Peter Gillis heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Zo gaan er in zijn privéleven de geruchten dat zijn Nicol al verschillende keren is vreemdgegaan. En Peter werd ook nog aangehouden omdat hij een pistool had liggen. Maar ook zakelijk gaat het niet echt lekker met Peter.

Zo werd een aantal weken geleden bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn.

Vandaag laat Peter aan het ANP weten na berichtgeving in de Telegraaf dat hij een dwangsom moet betalen van 250.000 euro voor 10 juli. Peter heeft deze dwangsom opgelegd gekregen voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten.

De gemeente Peel en Maas heeft Peter deze boete opgelegd. Het lijkt er dan ook op dat Peter niet veel meer kan doen dan de boete te betalen. Of hij moet er een rechtszaak van maken, maar of Peter echt heel sterk staat valt te betwijfelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoge bomen vangen veel wind, is ook niet zo handig om de bekende Nederlander uit te hangen en de een naar de nieuwe dure speeltjes aan te schaffen met een camera op je gericht. Dit schept bij het ambtelijk apparaat toch de nodige jaloezie, en dan gaan ze spitten.

Iets klopt er niet met die Gillis clan en dat hij boete moet betalen is niet meer als terecht.Een normaal hard werkend mens wordt niet zomaar schatrijk.
SBS6 haal deze aso familie van de buis

Hoi..oprotten met dit volk.
We hebben hier al genoeg van dit misselijk makkelijk volk op de tv.
DUS SBS6 …geld uitgeven aan betere
programma’s …..
Gr Jack

Glad mannetje en behoorlijk over t paard getilde familie
Zat eraan te komen
Dit is nog maar t begin.
Huisje kopen van paar miljoen
Doe er ook nog maar een autootje bij van paar ton, want die ander moet gewassen worden .
Hoge bomen vangen ………
Belachelijk