Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bloedbonje tussen Glennis Grace en haar ex


Glennis Grace blijkt ook de gevolgen van het Jumbo incident in haar privéleven te voelen. Zo nam haar beste vriend Fred van Leer al afstand van haar en lijkt ook haar partner haar nu definitief te hebben gedumpt. Haar partner moet trouwens ook voor de rechter verschijnen. Hij was namelijk ook betrokken bij de vechtpartij in de Jumbo.

Glennis heeft op haar Instagram account laten weten dat het echt over en uit is tussen haar en haar vriend. Ze wil niet zeggen waarom. Glennis haar ex heeft inmiddels ook een statement gegeven en laat weten dat het klopt dat ze uit elkaar zijn, maar ook hij wil niets loslaten over de reden.

Dat de twee niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan moge duidelijk zijn. De twee ex geliefden volgen elkaar niet meer op Instagram en wij horen van een insider dat Glennis niks meer te maken wil hebben met haar ex. Er gaan trouwens ook verhalen rond dat de ex van Glennis niet helemaal lekker is en vaak stalk-achtig gedrag vertoond naar vrouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mag hij wel oppassen …krijgt hij ook slaag waarschijnlijk

Goh ze knapt dr wel van op pfff moet je die foto zien gpedbezig glennis

Glenda batta
Je bent en blijft een toppertje
Dat bij de Jumbo was niet zo slim maar dat je daardoor overal wordt geboycot vind ik ver gaan iemand die niet zo bekend zou zijn krijgt hiervoor hooguit een werk straf en of het geld boete
Hoop dat je snel terug komt knufffff je voor jou

Come back Glennis Grace