Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Filmpje van Robert ten Brink die gehandicapt persoon slaatRobert ten Brink schijnt een ontzettende nare man te zijn. Er komen hartstikke veel berichten binnen over hoe arrogant en naar hij is.

Yvonne Coldeweijer deelt een aantal van deze berichten die ze binnen krijgt. Één van deze berichten gaat er over dat Robert een gehandicapte persoon zou hebben geslagen met en microfoon.

Hieronder de berichten:

Hoi, graag anoniem. Ik weet bijna 100% zeker dat er van Robert ook beelden van moeten zijn. Jaren geleden tijdens de Kerstshow met Chantal Janzen en Jamai in de Ziggo Dome liep hij langs het vak met gehandicapte mensen. Toen er één nogal aanhankelijk werd en niet weg wilde gaan sloeg hij deze persoon met de microfoon. Dit moet door meerdere mensen zijn gefilmd.” 

Noem mijn naam niet s.v.p. Jaren terug werkte ik in een hotel op Vlieland. Robert heeft daar een huis en was dus vaste gast in het restaurant. Als je hem begroette keek hij je aan of je een stuk stront was. Een ‘goedenavond’, ‘bedankt’ of ’tot ziens’ heb ik nog nooit uit zijn mond horen komen.

 “Tijdens opnames van Weekend Miljonairs schreeuwde hij in het gezicht van een productiestagiaire van 17 dat het schandalig was dat hij de antwoorden niet meer mocht weten van Sony. Alles om fraude te voorkomen.”

 1. Anna

  Wie deugt er nu nog wel in BNers Nederland?

 2. M vd Vlist

  Ik ben met Robert ten Brink naar Australië geweest en het was een hele leuke gezellige man! Ook in de 6 weken die we steeds in de studio waren was hij heel hartelijk.oke dat is mijn mening en ook die van onze groep van 2016. Groetjes Marian vd Vlist.

 3. Weer zo’n vieze hond. Mooi voor de camera maar daar buiten een grote …..vul maar in net als die humberto tam .ook zo’n schuin heil. Ba misselijkke mannetje s.

 4. Joshua

  BN ers zijn vaak van een gemiddeld IQ , die door een format van een ander bekend zijn geworden als mensen met een Down synchroom in een bad vla onderdompelen of vragen voor een Miljoenenjacht stellen waarvan zes zelf de antwoorden niet weten.

  Wat een prestatie, wel daardoor hooghartige mensen worden, alle meiden grijpen die je te pakken kunt krijgen, winkelbediende in elkaar slaan enz

  Bah…

Geef een reactie