Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine wil Jamie Vaes terug en brengt bloemenHet zit Lil Kleine ook niet meer mee sinds hij zijn ex vriendin Jamie Vaes zwaar mishandelde. Een aantal weken geleden werd Lil Kleine in club Air in Amsterdam bekogeld met tafels en stoelen zodra hij de club binnen kwam. Lil Kleine is niet echt meer gewenst onder de mensen alleen heeft hij dat zelf nog niet helemaal door.

Daarnaast wordt Lil Kleine aan de lopende band gespot met verschillende dames aan zijn arm. Één van deze dames was volgens de geruchten Anne Rose de ex van Andre Hazes en manager van Rachel Hazes.

Maar dit weerhoud Lil Kleine er niet van om te proberen zijn ex Jamie Vaes terug te krijgen. Jamie woont samen met hun zoontje nog in hun oude huis. Gisteren werd Lil Kleine daar voor de deur gespot met een bosje bloemen. Hij lijkt dan ook te proberen om Jamie weer voor zich terug te winnen. Maar Jamie lijkt daar geen gehoor aan te geven. Ze liet weten dat Lil Kleine zijn zoontje sowieso niet meer ziet.

Maar ook Jamie zit niet stil en werd laatst zoenend op Ibiza nog met een andere vent gespot. Hoe Lil Kleine het in zijn hoofd om te denken dat Jamie terug zou willen is ons een raadsel. Volgens een insider is Jamie namelijk echt helemaal klaar met Lil Kleine. Maar Lil Kleine zou wel continue proberen contact met haar te zoeken.

Deel deze juice!
  1. Sas

    Opzouten kleine rat. Ben benieuwd welke hork er nog intrapt…….. En laat die vrouw en kind met rust.

  2. Tino

    Daar trapt zij zeker weten weer in zo’n simpel kortzichtig wijf die Jaimy.
    100% zeker dat ze teruggaat.
    Simpele ziel!

Geef een reactie