Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk en zijn vrouw zijn uit elkaar


Een aantal dagen geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Volgens Yvonne Coldeweijer is dit pas het topje van de ijsberg, want er zouden veel meer dames slachtoffer zijn geweest van Danny de Munk. Yvonne laat zelfs weten dat jonge meiden die werkten bij de musical Ciske de Rat werden gewaarschuwd voor Danny om uit zijn buurt te blijven en helemaal niet alleen met hem naar een kamer te gaan.

Danny zijn vrouw Jenny met wie hij al 32 jaar een koppel vormt en die al 23 jaar lang met elkaar getrouwd zijn lijkt helemaal klaar met Danny te zijn. Het gonst namelijk van de geruchten dat de twee uit elkaar zijn na al het nieuws wat over Danny naar buiten is gekomen.

Jenny was jarenlang de steun en toeverlaat van Danny. Ze hebben ook twee volwassen kinderen. Het lijkt erop dat Jenny totaal niet op de hoogte was van het wangedrag van Danny en dat heeft haar waarschijnlijk doen besluiten om met d relatie te stoppen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Was eerst waylon en nu weer danny de munk precies de zelfde mensen ook toevoegen wel heel raar

Zo zie je maar weer ,als dit waarheid is, dan wordt weer bewezen dat wanneer iemand BN’er is zij gewoon kunnen veranderen in iemand die de weelde niet kan dragen en zijn/haar slechtste kant naar boven komt. Alleen omdat zij denken dat dit bij hun status behoord. Walgelijk en onfatsoenlijk.

Mijn opa zei al lang geleden:” hoe groter de geest,hoe erger beest.” Daarmee werd bedoeld, hoe belangrijker/ populairder de persoon, hoe meer hij/zij in het gedrag ontspoorde. Deze bn’ers zijn allemaal echt helemaal de weg kwijt. Ze verdienen,als het echt allemaal waar is, onmiddelijk gecanceld te worden. Wie wil er nu fan zijn van iemand die zijn geslacht achterna loopt.
Wordt nog waarschijnlijk behoorlijk lastig om nog enige fatsoenlijke bn-ers te vinden.

Hoevaak gebeurd het onder de niet bekende Nederlanders
Die yvonne moet eens ophouden hoop dat haar beerput eens open gaat ,andere kapot maken en nog geld ermee verdienen ook bah bah

Vind wel dat die Yvonne Coldeweijer erg druk is met bnr’s.Zeker niks anders te doen dan alleen iemands reputatie te beschadigen.Voorlopig alles wat ze nog naar buiten heeft gebracht is er niks bewezen.Misschien tijd om haar is te cancellen.