Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Douwe Bob heeft het ook gedaan met Katja Schuurman


Katja Schuurman en Douwe Bob waren een paar dagen geleden te zien in het tv- programma  ‘Boerderij van Dorst.’  In dit programma lopen twee bn’ers een paar dagen mee op de boerderij van Raven van Dorst. Ze moeten dan allemaal klusjes doen en ondertussen vraagt Raven ze het hemd van hun lijf.

Dit keer waren Katja Schuurman en Douwe Bob dus aan de beurt. Katja en Douwe schijnen het hele gezellig te hebben gehad. Een juicekanaal meldt namelijk het volgende:

 “Volgens een bron hebben Katja en Douwe het gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren. De twee hadden allebei veel drankjes op. Raven ging eerder naar bed toe maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer. De twee waren immers op het moment van de opnames vrijgezel.” 

Volgens deze bron is het Raven zelf geweest die dit verteld heeft aan verschillende mensen dat Katja en Douwe het toen gedaan zouden hebben met elkaar. Laten we hopen dat Katja niet zwanger is geraakt, want daar heeft Douwe Bob toch een aardige reputatie van.

Douwe Bob werd overigens een paar dagen geleden in Amsterdam opgepakt na een opstootje in cafe de Zuid. Een flitsbezorger die boodschappen bezorgd zou op de stoep hebben gereden en Douwe Bob ging toen door het lint en wilde met deze jongen vechten. Douwe Bob werd door de politie gearresteerd en meegnomen naar het bureau.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijk mens H…..bordeliner

Laat ze gaan……!!

Laat ze lekker een wippie maken.. Zijn toch onze zaken niet..

Voor mij heeft ie groot gelijk, als Katje er geen problemen meegeeft, wie zijn wij dan om die wel te hebben.

Het zal je moeder maar zijn. Fijn voorbeeld. Als ze alleenstaand is, was het wat anders.

Soort zoek Soort… nivo beneden alle peil

Bob kan er wat van die wil een voetbal elftal bij elkaar maken.

Heerlijk mens katja ze geniet teminste van leven wou dat ik haar was helaas xx

Kun jij dan niet genieten van het leven Angelina?

Dus als je met iedereen n…t geniet je van het leven. Ze moet eens aan haar kinderen denken laatst vertelde ze dat ze het zo erg vindt voor haar oudste dochter die ook alles leest maar ze doet er wel alles aan om het in het nieuws te brengen. Als een man het doet heet het verslaving en moeten ze geholpen worden.

@Angelina
Kom maar op dan met je fantasie!!!
Eerst een foto natuurlijk 😊

Zolang ze alle twee vrijgezel zijn en ze er niemand mee verdriet doen moeten ze dat helemaal zelf weten vind ik. Ik vind wel dat Katja zichzelf een beetje goedkoop neerzet, wat horen haar kinderen hiervan, en op haar leeftijd nog een kindje willen ??? Doet een beetje zielig aan. Maar verder, hun keus !!!

Helemaal goed jullie waren beide vrijgezel toch….??

Katja zal ook wel vol soa’s zitten, die vieze losbollen. Dat zie je aan Douwe.😜
Domme lui & onverantwoordelijk!
Katja weet dat ze borderline heeft & adhd & toch weer een nieuw kind.
Heeft ze echt geen idee hoe ze haar kids hiermee belast?
Met haar labiele gedrag.
Straks weer zwanger van deze gek, net als van de klm-reiziger waarmee ze het in het vliegtuig deed na haar retreat in Afrika. Freek is toch niet gek, snapt toch wel baby ws niet van hem is.

Ze zijn volwassen , dus laat gaan

Bob de Douwer!

Met wie heeft Katje t niet gedaan?