Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oh nee, Sarah van Soelen zicht achter Wesley Sneijder aanHet gerucht ging al een tijdje dat Andre Hazes zijn goede vriend Wesley Sneijder met ene dat Steffy zou gaan. Steffy is een goede vriendin van Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes. De twee zouden iets met elkaar hebben, maar dit nog niet officieel aan de grote klok willen hangen.

Maar Sarah schijnt het ook wel heel goed met Wesley Sneijder te kunnen vinden en er gaat een sterk gerucht rond dat Sarah achter Wesley Sneijder aan zit en dat vindt haar vriendin Steffy niet zo leuk.

Sarah en Wesley kunnen het goed met elkaar vinden sinds Sarah een relatie had met Andre Hazes. Of Wesley ook in de avances van Sarah trapt en daarmee Steffy voor het blok zet moeten we nog zien. Maar er is in ieder geval een strijd gaande om Wesley Sneijder.

Hieronder een foto van Sarah en Wesley.

12 Reacties

 1. Haartje van Smoelen

  Heeft zij geen vis-akte nodig voor ’t hengelen naar BN’ers (?) , één ding is zeker ze heeft behalve enge klauwtjes veel doorzettings- en uithoudingsvermogen om relaties te torpederen en zit nu Wesley in haar web ? Met zo’n vriendin behoef je geen vijand lijkt me !

 2. Angelique

  Leuk stelletje samen
  Sarah is een beauty💋

  • Angelique wanneer ga je nou toch eens naar Hans anders🤓 !!! Met je Sarah is een beauty dat jong is zo lelijk die botox s..l!!! Ze pas goed bij die tuinkabouter ook 10 x niks allemaal hoerenlopers 🤣🤣🤣

   • S Groenhuijzen

    René bespeur ik ergens een beetje jaloezie
    Waarom maakt iedereen zich druk om die bners……iedereen doet het gewoon lekker met elkaar….laat ze…..tenzij er een paar mee willen doen,dan begrijp ik dat😄😄😄

   • Victor

    Helemaal mee eens wat een opgespoten figuur is het

  • John

   Mag ik even kotsen….

  • Raymond

   Angelique😜🤮 Zo lelijk als de nacht die verbouwde trol.🤣

 3. Julia

  Om te kotsen..2 losers & minkukels bij elkaar! 🤮🤮🤮
  Zij verdienen elkaar, vreemdgaan/relaties van anderen kapot maken, drug, geen principes, scheit aan alles en iedereen & super egoïstisch en simpel qua IQ.
  Zielige actie Sarah om André jaloers proberen te maken. Kleuter!🙄👊😬

 4. Soesie

  Wesley is ook niet vies van relaties breken voor eigen “geluk”, helaas voor hem was die tijdelijk. Jan was verlost van een een golddigger.

 5. Daantjuh

  Op de foto ziet het er uit alsof ze gewoon een echte vriendschap hebben . Dus Sara krijgt van mij het voordeel v/d twijfel. Ik mag die meid wel , beetje maf ws maar ik mag haar meer dan ouwe parasieterige cougar Mo die profiteert en teert op de zak van Hazes. En jaaaaa Sara krijgt centjes van haar stiefpapa bla bla. Maar ze laat zich tenminste niet zwanger maken zoals ouwe Mo en ze heeft tenminste een leven. Kan je van Mo niet zeggen. Go Sara niet backstabben door Wesley te versieren. Maar leef lekker je leven zet Hazes compleet uit je hoofd die is het nml niet waard maar een grote verwarde loser.

 6. Wen

  Een goede vriendin pakt geen kerels af van vriendinnen maar ja Sarah heeft blijkbaar geen goede vriendinnen alleen denken die vriendinnen dat

Geef een reactie