Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk volledig afgekraakt, einde carrière


Er is de laatste tijd veel kritiek op Samantha Steenwijk. Veel mensen vinden dat ze teveel op de tv te zien en echt overal maar aanschuift. In de AD Mediapodcast wordt Samantha dan ook flink afgekraakt en lijkt het binnenkort einde carrière voor haar.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken heeft het samen met Angela de Jong en podcastpresentator Manuel Venderbos over het nieuwe programma ‘De Hollandse Nieuwe’ waarin Samantha Steenwijk jurylid is.

Ze zeggen er het volgende over:

Marcus:

“Ja, het viel toch een beetje tegen. Ik heb het wel vaker gezegd dat je bepaalde mensen misschien niet te veel in beeld moet brengen. Dat was in dit geval toch ook weer. Heb je enig idee over wie ik het heb?”

 Manuel:

“Ik denk aan die grijns van jou te zien Samantha.”

Marcus:

“Ja, je hebt René Froger en die gaf inhoudelijk heel leuke commentaren en dan had je Samantha Steenwijk en die zei de hele tijd: ‘Wat een…’ Dan kwam er altijd uit: ‘Wat een kuif!’, of: ‘Wat een stem!’ Ze zegt wat ze ziet dus.”

Marcus:

“Ik denk dat ze ook die thuisaudities niet hadden moeten doen. Je moet een soort buitenkroeg organiseren waar allemaal mensen die dit soort muziek leuk vinden zijn en dat ze dan een voor een opkomen.”

Collega Angela de Jong:

“Een soort Muziekfeest op het Plein?”

Marcus:

“Ja, precies.”

“Ik vond het niet veel toevoegen dat het thuis is. Sterker nog: ik vind het een beetje afbreuk doen. Dan komen ze in die huiskamer en elke keer heb je weer hetzelfde voorstelrondje en mensen die zeggen: ‘Oh, ik heb nog nooit BN’ers in mijn huis gehad!’ Ja…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ja samanta in uitgeblust eerst een rel om pillen en paard rijden daar val je van af daar heb ik nooit van gehoord dus alles is eeen twijfel

Gelijk heb je Christa ze zeiken tegenwoordig over iedereen neen die dikke trol van Angela de Jong die doet niet anders

Er is er maar 1 teveel op tv het maakt niet welke zeder je aanzet die zit overal het hoofd van Angela de Jong en die heeft op iedereen commentaar maar kan zelf helemaal niets.JAMMER HOOR

Nou ik blijf Samanta Steenwijk een super leuke spontane vrouw vinden. Ik zie haar graag op de tv. Jullie hebben op iedereen een negatieve opmerking. Kan er ook nog iemand iets goed doen bij jullie?

Samantha Steenwijk en Ellie Lust, ga wat anders doen dan TV plz..

Nee, jij niet helaas.

mee eens haal die steenwijk aub even van de zenders ..je kan je tv biet aanzetten of ja hoor daar is ze weer . een heeft in eens ook overal verstand van .. ppfff

Weg met die van steenwijk misselijk maken wijf

A de jong mag van mij ook wel wat minder.

Ik vind het de zoveelste talentenjacht…. je word er onder bedolven.
En bn ers op tv…je word er toch onpasselijk vam
Elke dag de zelfde koppen op tv.

Nou die samanta steenwijk weg er mee .. haar uitspraken zijn niets zeggend en jammer dat ze dat ballonnen troep met Chantal janssen doen die kan wel beter . De laatste tijd niks aan tv domino waardeloos om naar te kijken .knikkers enz . Ook Bau laat hij gewoon dat praat programma houden en weg met die zg show . Kom op zeg…

Yes

Je hoeft niet te kijken he laat mensen in hun waarde en als je toch kritiek wilt hebben kijk dan eens in de spiegel

Die tv is ene kliek
Programma’s om van te huilen
En dan die bn ers wat een afgang die tv programma’s
Kinder programma’s zijn leuker
Elke dag maar weer die zelfde hoofde
Maar ja de reclame is nog een grotere erfenis
Is alleen goed voor de mol zijn bankrekening
Maar zijn kijkers interseerd hem niet

Is een vervelend kind altijd op de voorgrond willen zijn veel te veel op de tv normaal kijk ik altijd dit soort programma’s maar zo dra zij of de Munk in beeld komen is het voor mijn over naar een andere zender

Helemaal mee eens.

Jeetje mensen zeik niet zo kijk het dan niet en die zogenaamd belangrijke productie medewerkers die zich nu zo belangrijk voelen hoeveel konten heb jij wel niet gelikt om hogerop te komen zonder hielenlikkerij en bergen vriendjespolitiek had jij nu ook niet in deze productie gezeten dus zou maar wat indammen met je commentaar!

Hollandse nieuwe met B artiesten die zichzelf héél belangrijk schijnen te vinden, nadat ze eerder al weggehoond zijn. Wat een vreselijk concept met vreselijke presentatie! John de Mol blijft teleurstellen, wat een aanfluiting!

Wie is dat s@mantha steenpuist ken der niks van ,en wat doet die dan allemaal.

Nou haal heel die kliek er maar eens af ,zoek nieuwe gezichten nieuwe programma’s het is allemaal ouwe troep.ouwe mannen bij voetbal commentaar ook niet smakelijk zelfde ouwe voetballers ook ouwe kliek altijd zelfde vooral RTL 4.

Ik ben ook helemaal klaar met BN ers die overal een mening over hebben. Wat interesseert mij dat. Allemaal van dat soort programma’s. En ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen om kijkcijfers te scoren, want draait ze het allemaal om.

Dat komt ook door de absurde bedragen die ze verdienen.
Doe maar gewoon. En blijf bescheiden.

Al die poespas eromheen in die huiskamers , ga gewoon zingen die verhalen er om heen hoef ik allemaal niet te weten ,

Marcus:
Wat een kuif!’, of: ‘Wat een stem!’ Ze zegt wat ze ziet dus.”

Een stem ziet zij niet!

En wij zijn al die commentaren van al die analisten zat wie het vervelend vind zet zijn tv op een ander kanaal.
Ik vind het ook een blut programma maar dat komt niet alleen door haar want ik vind die Drogers teveel op de tv.

Steenwijk helemaal aandachtsgek,kan ook totaal niet zingen. Weer zo n mislukt programma van SBS

Samantha heeft een kop voor de Radio. Dus daar kijk en luister ik in deze ook niet graag naar.

Er zit ook, een aan en uit knop op de tv. Zet iets anders op dan hoef je je niet zo te ergeren . Ik zeg maar zo kijk naar de balk van jezelf voordat je over de splinters van een ander begint.

Top!! Dat is helemaal waar.
Verzin zelf maar eens nieuwe programma’s.
Beste stuurlui staan altijd nog aan wal!!!

Gewoon opzouten!

Wat een bijdehand geleuter van die drie wijsneuzen , vooral die Angela. Als er iemand veel op tv is, dan is zij het wel, altijd negatief en altijd op iedereen wat aan te merken, net of zij zo schoon van de lei is,, dan die andere twee , daar heb ik nog nooit van gehoord, dus wie zijn zij om over een ander te oordelen. Ik vind dat dit soort mensen die smullen en geld verdienen over de rug van een ander geen podium verdienen en al helemaal geen aandacht. Als ze eerlijk zijn dan schrijven ze iets over diegene die die sterren benaderd ,ze een programma laten presenteren, en als het dan een flop wordt , zijn zij verantwoordelijk , omdat diegene een foute inschatting heeft gemaakt. Maar daar hoor Je nooit wat over. Net als bij de sport, de trainer die mensen opsteld die heeft het gedaan en draagt de verantwoordelijkheid, hem moet je hebben, ook al is de sporter nog zo slecht, hij heeft hem opgesteld en zijn zogenaamde carrière is afgelopen……..

Sanantha is een leuk en knappe vrouw.

Een Hit zou niet slecht zijn.
Andere schrijver of componist.
Verandering van spijs doet ook goed..
Maar respect verdiend ze ook van de mensen
Ze flikt het toch maar.

Ze denk dat ze heel wat is .maar daar denken heel veel mensen anders over

Vreselijk al dat commentaar.
Iedereen vindt tegenwoordig wat van een ander. Zij zelf zijn natuurlijk perfect.
Kunnen we elkaar niet gewoon nemen zoals we zijn?
Daar wordt het vast veel leuker van.

Hahahahhahaha kan ze terug na de kleuterschool omdat Yvonne haar gepest heeft

Het is nooit goed hier in Nederland, wie zijn jullie zijn jullie dan beter gaan jullie die show maar doen kijken hoe jullie het doen .Ik ben hier zo klaar mee

Man hou is op met al dat azijngepis …
Hee er zit een knop op je tv….