Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman is volledig de weg kwijt


Een paar maanden geleden liet Katja Schuurman weten op haar Instagram account laten weten dat het over en uit is met haar 14 jaar jongere vriend Freek. Vorige jaar beviel Katja nog van een dochtertje en ze liet dan ook weten dat ze het jammer vind dat de vader niet in hetzelfde huis zal wonen.

Maar Katja bleef niet lang vrijgezel, want ze heeft nu alweer even een relatie met ene Niek Schrijvershof een ondernemer uit Pijnacker die ook weer een stuk jonger dan Katja is. Niek is namelijk pas 29 jaar en Katja 47 jaar. En dat is natuurlijk allemaal prima en we gunnen Katja haar geluk van harte. Maar in de podcast Schuurman & Spigt doet ze een verontrustende onthulling.

Ze laat namelijk weten dat ze het dit keer allemaal anders aan gaat pakken en meteen een derde kindje wil met haar nieuwe vriend. Wellicht is dat toch niet zo verstandig als de relatie nog zo pril is. Katja heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie met acteur Thijs Romer en dus ook een dochtertje met haar ex Freek. Wordt Niek straks ook een vader van één van haar kinderen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Triest voor de kinderen.
Katja zou aan die 29 jarige moeder kunnen zijn.

Is dit Nederlands?

Ga (terug) naar school!

Dit is Belgische zinsopbouw en taalgebruik

Lieve allemaal, hou op met jullie lelijke commentaar let liever op je eigen leven. Wij kunnen liever allemaal voor haar bidden dat alles toch goed gaat! Het is makkelijk om zo je commentaar te leveren. Hoop dat jullie allemaal het goed doen!!!

En meteen weer overstappen naar de volgende ware.
Dat mens kan echt niet met zichzelf zijn.
Lekker voor kids, telkens nieuwe partners die Katja en exen.
Roekeloos gedrag.
Schamen die ouders zich niet??? Allebei dochters tig x gescheiden en jonge scharrel en meteen weer een kind ook.
Hopen dat Katja gauw in de overgang is, anders nog vele lovers en baby’s.
Benieuwd of haar baby nou van Freek of KLM reiziger is of van Freek. En of ze een dna-test gedaan heeft.
Benieuwd of het daarop misgegaan is.
Losbol!!!

Bezig in vliegtuig met reiziger naast haar & ineens zwanger. Terwijl ze met Freek ging.
Gek wijf!
Nu weer een scharrel die heeft niet eens tijd om afscheid van de ene te nemen.
Springt van de een op de ander.
Goedkoop & walgelijk voorbeeld.

Alles voor de aandacht…. als actrice stelt ze niks meer voor dus kennelijk dan zo maar..

Laat het mens leven wat een onzin vraagt ze geld aan ons om haar kindjes op te voeden leef en laten leven gun het elk mens om zich zelf te zijn boeit het jou of gewoon jaloerse mensen arme rukkers en vingeraars zelf gin kinderen kunnen krijgen pure afgunst jaren lang op der af getrokken en nu ineens spoord ze niet omdat ze leef en niet laat leven

Dit mens is zo gek als een deur en moet tegen zichzelf beschermd worden, alleen wie durft dat aan.

Katja heeft liefde nodig geen toyboy

Katja is duidelijk in de menopauze.. nog steeds een aantrekkelijke vrouw om te zien maar ik zie de plooien en de kraaienpootjes al in haar gezicht. Ze moet nu nokkuh en zich wat verantwoordelijker op gaan stellen, ze heeft al 2 jonge kinderen die een moeder nodig hebben geen cougar of infantiel schepsel. Katja je hebt je tijd gehad met de jongetjes. Nu ff zorgen voor stabiliteit bij je dochters en daarna bij een man die iets meer in de buurt komt van jouw leeftijd.

Terwijl dagelijks de belofte ” trouw tot aan de dood ” plechtig wordt belooft in bijzijn van alle getuigen is de realiteit dat de vrouw minder waarde hecht aan deze belofte de zorgplicht van de man over de kinderen eens verandert moet worden naar ” eigen verantwoordelijkheid ” haar kinden haar achternaam draagt zij volledig financieel verantwoordelijk daarvoor is .Dit keer eens in het voordeel van de man & kind duidelijk is wie de moeder is , erkend wordt bij de wet Deel mijn mening , verander NL samen.

Die iszwaar gestoord zeg.weet zich geen raad met haar dom.gedrag

Ze ziet er nog steeds goed uit en moet doen waar ze zin in heeft, en al die zuur pruimen die zelf een saai leven lijden moeten eens naar zichzelf kijken, allemaal jaloezie en roddel en achterklap Nare mensen

Laat Katja lekker
Heel veel in show bisland hebben een toy boy daar wordt niks van gezegt
Katja is een goede moeder
Ze heeft recht op haar eigen leven
Heeft Recht op geluk
Ze ziet er goed uit
Ik gun haar en de kinderen het geluk
En als die vriend van haar goed voor haar is en voor de kids wat is er dan erg aan
Ieder zijn geluk
Ieder zijn leven
Er zijn wel ergere dingen in het leven waar je je druk om moet maken

Die vrouw is niet in orde wil gewoon aandacht hebben zielig mens!

Blijft een mentaal wrak die Katja.
Instabiel wijffie

Moet ze helemaal zelf weten. Veel rare reacties van de mannen hier. It takes two to tango. Zij wilde niet uit elkaar met haar vorige man, maar als hij niet meer wil, ja nou dan kan ze toch gewoon door met haar leven. Wat maakt het uit of de kinderen van 3 verschillende mannen zijn. Zegt niks over haar als moeder. Ouderwetse mannen hier die denken dat zij iets te zeggen hebben over hoe vrouwen moeten leven.

Voor e snol goed bezig ..en er goed uitzien ??word er eerst sochtends naast wakker praat dan nog e keer

Lekker verantwoordelijk gedrag: van elke scharrel een kind @Astrid.
Als jij dit normaal vindt..🙄 of ben je ook zo’n type???😜🤣
En erg verwarrend voor de kids, elk kind in weekend met andere vader meegeven & meestal andere achternamen. Pffff!
Denk eerst na voor je aan een kind wil beginnen, ga niet van de ene man naar de andere hoppen & als een egoïst door het leven.
Met alle drank, drug, wilde nachten wordt er niet zo erg meer nagedacht en heldere goeie keuzes gemaakt.
Als je van jezelf weet dat je zo’n losbol bent & tegen een voorbehoedmiddel bent, geef ze dan tenminste als vrouw jouw achternaam. Straks elke kind een andere naam.🤭😜

Tssssss Astrid jij vindt het normaal kids van vele mannen.
Blijkbaar bij jou ook een steekje los🤪😂😂😂🥴

Alle goede dingen in drieën, i love Katja en ik hoop dat ze haar liefde gevonden heeft dat verdient ze♥️

Ik wil wel ff een avondje met katja doorbrengen als ze t leuk vindt .

Laat haar lekker genieten van het leven! Ze is een goede moeder en blijkbaar heeft ze goed contact met haar exen wat ook goed is voor haar kinderen. Dat kun je niet van veel gescheiden mensen zeggen. Hoe veel vrouwen treiteren over de rug van jum kinderen door de kinderen weg te houden bij hun ex. Of hoe veel mensen blijven bij elkaar en vechten elkaar de tent uit, niet rekenend houdend met hun kinderen…. We zijn denk ik niet monogaam waarom dan bij elkaar blijven als je gewoon niet meer als lovers van elkaar houdt maar als broertje/zusje. Eerlijker is dan elkasr de kans te geven een nieuwe gelukkige tijd te gunnen!!

De eerste zin klopt niet

Hoe wilt zij als 47-jarige zwanger worden? Ik vond 45 al knap. Te meer omdat mij dat echt niet meer lukt zonder groots ingrijpen van medici, vruchtbaarheidsklinieken en IVF trajecten. En dan nog! Stel ze is gezegend met een eindeloze vruchtbaarheid (met alle drank en vroeger ook drugs die ze nuttige?!) vind ik het niet verantwoord om op deze leeftijd een hoog risicovolle zwangerschap in te gaan. Daarbij komt dat ze straks in de 60 is als de jongste gaat puberen. Dat is geenzins goed voor een kind. Laat staan twee! Kortom, ik vind het puur egoïstisch!

Ze doet altijd lekker toch wat ze zelf wil!
Leuk mens!