Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Au, Samantha Steenwijk is totale flop


Gisteren was het nieuwe programma ‘De Hollandse Nieuwe’ te zien op SBS6. Het programma is weer een soort talentenjacht met René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk in de hoofdrol.

Samantha en Danny zijn de laatste weken vaak in opspraak gekomen, omdat Yvonne Coldeweijer nogal wat juice over ze deelde. In het geval van Samantha Steenwijk belanden dit zelfs in de rechtszaal.

Maar SBS6 durfde het toch aan om met deze twee personen het programma te maken. Alleen kon de kijker het blijkbaar niet echt waarderen. De kijker bleef massaal weg.

Met 380 duizend kijkers primetime op de zaterdagavond kun je het programma gerust de zoveelste flop noemen van SBS6 noemen. En daarmee kan Samantha Steenwijk ook weer de zoveelste flop aan haar naam verbinden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Best een gezellig programma om naar te kijken hoor

SBS moet andere programmamaker nemen.Al die quizrommel, talentenzoektochten,eilandbewoners etc.etc wil niemand meer.Maak NPO programmas.Dat willen de meesten.
95% van uitzendingen is troep

mee eens nu doen ,ze of het aan Samantha ligt lekker makkelijk maar wr worden overspoelt doen slechte spelletjes wegstuurprogramma’s etc etc niet Samantha of Danny ligt het aan kijkers willen andere invulling op tv

Een overkill aan mevrouw Steenwijk en omdat ze gewoon een nare vrouw is gebleken met ontzettende lange tenen. Dan krijg je dit.
Bijzonder ook dat SBS echt NOOIT naar zijn kijkers wil luisteren en wilt aannemen dat men bepaalde mensen méér dan zat zijn om elke dag te blijven zien. Sterker nog, SBS laat totale minachting zien naar hun eigen doelgroep door steeds maar weer diezelfde vervelende mensen een nog grotere podium te geven. Ook het blijven uitmelken van zoektochten naar de volgende volkszanger, hoelahoepert, of wie is de beste teennagelvreter begint behoorlijk te irriteren.
En hiermee schiet SBS zichzelf in de voet, mensen haken terecht af.
SBS bestaat louter uit arrogante paupers en het einde is reeds in zicht. Mooi! Hoe eerder, hoe beter.

Zij en de meilanden afschuwelijk !! Ik kan niet begrijpen dat mensen blij van hen worden ! En wat zag Samantha er vreselijk uit met haar ogen gewoon eng zo star !!!!

Op Google zoeken gaat sneller dan SBS

Top gesproken 🙏

Samantha Steenwijk een aankomend talentjes hoe kan zij oordelen over een nieuw talent?

Samantha zelf is ook een grote flop🤮leugenaar..

Ok denk dat samantha Steenwijk.
Nu de pis paal gaat worden .
In alles wat ze zal doen.

Voor jury zitten om te beoordelen
Hoe iemand zingt

Zou ik pas doen na vele hits te scoren.
Al met al.
Blijft het een goed mens
Die zeker niet dom is.
Succes.

Mensen doe eens lief. Er is altijd wel een knopje op je afstandsbediening voor een andere zender. En ja ik ben het met jullie eens dat het geen mooi programma is. Daar slaan ze echt de plank mis. Maar zowel Danny Rene en Samantha . Maar ook Jeroen van de Boom. Het programma is waardeloos. Gauw van de zender af halen. Maar jullie kunnen wel gewoon netjes commentaar geven.

Ben ik het niet mee eens, heb gekeken en vond het heel leuk. Dat er zo weinig kijkers waren komt door de pinkstervakantie. En misschien moeten jullie die Yvonne eens op laten donderen of haal haar eens door het slijk.

Waardeloos wijf die Steenwijk oprotten met haar rotkop moet niet zoveel speed snuiven

En zo mager als een ram. Lelijk gewordenlynn

Zal ook zeker niet haar kijken.

Tsjaaa, met Beyoncé Steenwijk is heel Nederland wel klaar!! Narcistische trekjes en leugens, daar zit niemand op te wachten. Bye, bye pillenslikker!

Geen wonder wie wil er nog naar zo’n graftak kijken?

Lelijk wijf.

Ik vond het wel een gezellig programma!

Als ze maar op tv is dat is belangrijk voor samantha in wk programma maakt haar niet uit sinds de echtpaar tegen yvonne kan ze niet meer achter de desk van boulevard dus waarom niet als jurylid van mij mag het meteen van de buis niet om aan te zien

Wat een gezeur zeg. Je zoekt zelf je programma’s uit. Ik vond het gezellige tv. Het is zo makkelijk mensen af te zeiken. Kijk naar jezelf of je volmaakt bent😟

Ik kijk al jaren elke avond naar sbs 6 daar weten ze hoe je progamma.s maken moet 👍👍

En maar zij ken mensen mensen toch kunnen die bnr,s niks meer goed doen wat hebben jullie allemaal een kort lontje wat deugt er nu nog wel wat de mensen doen dit deugt niet en dan weer dat gaan jullie nou eens een progama bedenken en ga er mee naar SBS 6 kijken wat er uit komt

Als je er nu pas achter komt dat die steenwijk een flop is heb je onder een steen geleeft hoor

Ik had bij Rene liever wat oude rotten uit het vak gezien. Veel commentaar over Samanta, maar wat te denken van Danny de Munk. Abn is hem vreemd, spreekt altijd met een accent. Is hij zo’ n geweldenaar?

Wat zijn er toch een hoop akelige mensen . Als iets of iemand niet goed is sappen dan , ja je hoeft er niet naar te kijken toch? Beste stuurman staat aan wal. Laat iets nieuw een kans krijgen. Laat valse en gemene opmerkingen achterwege . Ik wordt er zo verdrietig van. Een nieuw programma moet mettertijd wat gepolijst worden. Dat is met alles wat nieuw is. Beter dan al dat kommer en kwel.