Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ladies of Soul wilde Glennis Grace eruit hebben, maar kon (nog) niet


Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de Ladies of Soul hun concerten in september hebben gecanceld. Dit zag niemand aankomen, want iedereen dacht dat de dames gewoon relschopper Glennis Grace eruit zouden zetten en dan gewoon de concerten zouden geven.

Glennis Grace ligt namelijk onder vuur door haar aandeel in de vechtpartij in de Jumbo supermarkt waarbij het minderjarige personeel door een knokploeg werd mishandeld.

Glennis moet eind oktober voor de rechter verschijnen en dat zou dus een maand na de concerten van de Ladies of Soul zijn.

Er was al veel onenigheid bij de Ladies of Soul over Glennis Grace. Een aantal leden wilde haar eruit gooien en andere wilde daar niks van weten. Dit zorgde voor veel frictie in de groep.

Maar nu gaat er een gerucht dat de Ladies of Soul uiteindelijk het wel eens waren dat Glennis Grace de groep moest verlaten alleen bleek dat contractueel niet zo makkelijk als Glennis nog nergens voor veroordeeld is. En Glennis wilde de groep absoluut niet vrijwillig verlaten.

Dus konden de Ladies of Soul niets anders doen dan maar de concerten afzeggen en wachten op de uitspraak van de rechter. Mocht Glennis veroordeeld worden dan kunnen de Ladies of Soul haar eruit zetten en weer verder gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Glennis Grace snapt echt niet dat ze fout is geweest. Als dit haar zoon had gebeurt dan was het wat anders geweest maar andermans kinderen mishandelen mag wel van haar. En nu met de Ladies vind ze ook dat ze niet fout is. Wat een ordinaire “vrouw “is het toch. Ik hoorde haar in een nieuwsuitzending “zingen”; Dat NEENEE, wat een gebleer, hoe kan iemand dat mooi vinden. En logisch dat ze niet wil stoppen met de Ladies want anders heeft ze niet genoeg centjes.

Fantastische zangeres met weinig zelfinzicht. Een zeer beperkte vrouw