Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Gordon gaat door een heel diep dal


Gordon die inmiddels al een tijdje in Dubai woont laat weten in een hele zware periode te zitten. Hij is natuurlijk helemaal alleen in Dubai samen met zijn hond en blijkbaar doet hem dat geen goed.

Gordon laat ook weten dat hij zijn moeder mist die is overleden. Vroeger kon hij namelijk nog wel eens bij haar uithuilen

Gordon laat ook weten dat hij zijn moeder mist die is overleden. Vroeger kon hij namelijk nog wel eens bij haar uithuilen, maar dat kan nu niet meer. Ook dat Gordon geen partner heeft vreet aan hem.

Hij zegt er zelf het volgende over:

,,Gewoon omdat het zo’n zondag is dat ik je nodig heb… Er zijn weer zoveel dingen gebeurd en er komen weer zoveel mooie dingen aan…”

,,Het is soms moeilijk in m’n eentje maar ik blijf erin geloven dat het de enige juiste weg is. De weg van mijn hart.”

Maar Gordon is wel goed bezig met zijn gezondheid. Hij is namelijk al 14 kilo afgevallen en blijft fanatiek sporten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gordon ik ben ook moeder en oma.
Ik begrijp het zo goed.Je hebt geen makkelijk leven.Maar wie wel?Dan is het fijn als je iemand hebt .Patty is ook een goede vriendin van jou.praat met haar.
Bid om kracht en wijsheid.
Liefs van een moeder .

Lieve Gordon knap dat je zo met je gezondheid bezig ben. Ik kan mij voorstellen dat je je moeder mist vooral omdat ze er altijd
voor je was. Een moeder is onmisbaar jongen. Wou dat je een keer een hele lieve vriend tegen komt die echt van jouw houd. Want je bent een hele lieve man met een klein hartje. Maar er zijn weinig mensen die zien hoe lief jij bent
Groetjes dicky een vrouwelijke fan van je.

Lieve Gordon, ik voel en begrijp jou als geen ander! Ook ik en velen mensen meer bewandel hetzelfde pad als jou ik ben dan wel een vrouw maar we delen hetzelfde levensgetal nr 1. (Google maar eens op levensgetal.)Zakelijk dingen op orde maar emotioneel en zeker ook op gebied v d liefde zijn wij vaak de gevers en treffen we helaas veelal de nemers! Totdat je de les eruit hebt geleerd. Dat maakt dat we vaak een emotioneel onvolwassen/non commitment persoon aantrekken iets wat we beiden moeten veranderen willen we onze soulmate/de juiste persoon in ons leven mogen verwelkomen.hoop dat ik jou en velen met ons hiermee toch een stukje hoop en positiviteit heb kunnen bieden. Lieve groet v een vrouw die jou (al zeg ik t zelf) vaak begrijpt als geen ander en ook gewoon straight is met eerlijke mening waar helaas sommige mensen niet mee eens zijn of dan wel anders overcdenken en dat mag. We zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde, Gun elkaar wat en oordeel minder, zou ik zeggen en daar sluit ik mee af. Ps. Ook ik had een Franse bull, was mn alles! Heb r helaas op 11.5 jarige leeftijd moeten laten gaan maar mis r nog elke dag! Veel liefs.