Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Ex Andre Hazes vlucht naar Spanje, Rachel woest


Volgens een juice channel is Anne Rose de ex van Andre Hazes naar Marbella gevlucht. Laatst kwam Anne Rose nog in het nieuws, omdat ze wel een hele gezellige avond met Lil Kleine had beleefd en hij zelfs met haar naar huis is gegaan.

Volgens dit kanaal is het Anne Rose allemaal te veel geworden en heeft ze ook haar baan opgezegd. Ze werkte parttime bij restaurant Mama Kelly maar Anne Rose werkte ook als manager voor Rachel Hazes en die schijnt niet blij te zijn dat Anne Rose er onverwacht vandoor gaat.

Hoe zat het ook alweer met Anne Rose?

Anne Rose was de beste vriendin van Sarah van Soelen een andere ex van Andre. Nadat Andre het had uitgemaakt met Sarah bleek Andre opeens een relatie met Anne Rose te hebben.

Maar Anne Rose was meer dan alleen de beste vriendin van Sarah en de tijdelijke geliefde van Andre. Ze werkte namelijk al een tijde voor Rachel Hazes en deed haar administratie. Maar ze wist ze omhoog te werken tot haar manager door de oude manager Nino de zoon van Rossana Kluivert zwart te maken. Uiteindelijk stopte Rachel daardoor de samenwerking met Nino en kreeg Anne Rose de baan waar ze al zo lang op aasde.

Nadat Anne Rose de manager van Rachel werd wilde ze ook de manager van Andre Hazes worden en daarvoor moest ze Djarno de neef van Andre eruit werken. Maar dat liet Andre niet gebeuren. Na veel aandringen van Anne Rose om haar de manager te maken had Andre er genoeg van en dumpte hij haar. Tegen het zere been aan van Rachel Hazes die heel goed met Anne Rose kan opschieten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij komt wel weer terug hoor ts ff afleiding voot hem als je begrijp wat jk bedoel hij heb weer ff jeuk haha

Wat een gedoe en gezever zeg André Senior draait om in zen graf … diegene die echt hunne show heeft gecreëerd Junior eer je vader en denk aan je zoon en dump ze allemaal! Die Rachel denkt ook dat ze gangster is bah

Stop eens met alles wat met Haues te maken heeft🤮🤮🤮🤮

Moeilijk hè, iets schrijven zonder al die fouten. Best triest!

Tja, kan alleen maar tja zeggen. Het is toch wat bij deHazjes. Alsof er een vloek op de familie heerst. Daarbij zijn de Hazjes, behalve Roxan dan, ver vrij van normen en waarden. Dat André zo’n gedrag vertoont is niet zo gek. Wel vervelend voor Monique, maar die arme jongen weet niet beter. Je wordt als kind gevormd door je ouders en het gedrag van André is hiervan het resultaat geworden. Ik denk dat Rachel zich beter kan afvragen waarom ze altijd met haar eigen kinderen allemaal en iedereen ruzie heeft.

Amen.

Andre Hazes is gewoon een Rocker.
Leef alsof het je laatste Dag is.
Leef pak alles wat je kan !

Rachel is een beduidend mens, zoek een hobby en blijf aub uit het nieuws, U bent een onbeduidend goedkoop geval

Ja jammer en kleine dre word hier ook de dupe van! Kan bijna niet anders word misselijk van die familie behalve Roxanne!

Goedkope troep Sarah, Anne Rose, Rachel schoten is ’t allemaal.
Bah respect voor anderen kennen ze niet. Zo asociaal als maar zijn kan.

Kunnen we AH jr ook niet gewoon in een vuurpijl de lucht in schieten?¿?

Wanneer gaat Roggel eens haar vervelende bek houden met al haar gestookt dat wijf is jaloers op iedereen en doet alles om iedereen kapot te maken smerige sloerie maar er bestaat KARMA

Kunnen we snol Sarah & trol Anne Rose niet naar de maan schieten????? 🙄🤮😬
Zo klaar met die tokkies!