Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis haalt schandalig uit naar eigen werknemer


Vanavond wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa uitgezonden op SBS6 en dat beloofd een behoorlijk pittige aflevering te worden.

Vanavond is er te zien in de eerste aflevering dat de vakantieparken klaargemaakt worden voor de zomer. Dat betekent dat de tenten worden opgezet en daar zit Peter altijd bovenop. Maar dit keer is hij niet tevreden als hij de opbouw van de tenten komt bekijken.

Als Peter naar de eerste tent loopt ziet hij al gelijk dat het niet veilig is en dat de tent veel te dicht op de weg staat wat gevaarlijk is voor kleine kinderen.

,,Kijk, dan loop ik hier ’s morgens uit en dan zit ik al op de weg. Nee dat is niks”, zegt Gillis geïrriteerd. De werknemer zegt dat hij dat zelf ook wel had gezien. ,,Heb je dat vastgesteld? En dan ga je toch door met opbouwen?”

,,Fout van ons”, zegt de werknemer. ,,Niet te geloven!”, zucht Peter. ,,Ik vraag me eigen af hé, als ik hier niet was geweest, of je dan gewoon doorgegaan was met opbouwen. Je ziet toch bij de eerste al dat het verkeerd gaat?”

 ,,Weet je wat ik ook zou doen, dat dak eens een keer afwassen. Niet dat je dat straks vergeet en er al mensen in zitten”, zegt Peter.

,,En zet die mensen eens aan de gang. Ik word er helemaal zenuwachtig van. Het is net een speelpaleis.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter Gilles kan niet normaal doen tegen zijn personeel.Hij moet zijn personeel eens leren respecteren.Hij is een asociale miljonair met een heks naast hem die alleen aan zijn portomenee denkt.Als ik daar werkte had ik al weg geweest want ik zou niet laten afblaffen door meneer Gilles en zn heks

Ze moeten die Nicolle is wc laten poetsen op die campings en die peter harder laten werken en als ze zoveel geld verspillen geef het aan die mensen in Oekraïne.

Peter heeft totaal niks gezegd wat niet waar is en hij was gewoon netjes.

Wat mij wel opvalt is dat de meeste medewerkers ( niet allemaal ) een stelletje lamzakken zijn sjonge jonge nog te lui om bij wijze van spreken een bezem vast te houden.
Zou het mijn personeel zijn dan zou er ook gesakkerd worden en een heel stel de keien op vliegen .

👍👍👍👍

Gilles kiest zijn personeel uit, ze moeten luisteren, knipmes zijn. Ja meneer, ja mevrouw. Brrrrrrrr.. Massa is kassa dus zal wel geen hoog loon in zitten daar. Vindt het een naar stel, begrijp ook niet waarom dat een podium krijgt op nationale tv. Het geld wat daaraan wordt uitgegeven kan beter besteed worden.

Als je met pinda’s betaald krijg je apen…

Helemaal mee eens
Als je goed werk levert kan er ook niets vezegd worden
Zelfs de chef maak er een potje van

👍👍👍

Hij heeft wel gelijk maar dat kan ook iets anders gezegd worden, als er dan nog niet geluisterd word dan kunnen ze vertrekken.

Gilles , behandel je personeel met respect ,het zijn geen honden. En anders blaf die muts van jou af,want die krijgt al de zelfde streken als jij. ( bruljadair zul je bedoelen)