Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beste vriend Marco Borsato klapt uit de school


Weekblad Privé heeft de beste vriend van Marco Borsato geïnterviewd en die klapt behoorlijk uit de school over Marco zijn huidige situatie. Deze vriend laat zelfs weten dat Leontine helemaal klaar is met Marco en geen contact meer met hem heeft.

De beste vriend zegt er in weekblad Privé het volgende over:

,,Het ‘slachtoffer van Marco’s vrijpostigheid’ zoals ik die jonge vrouw maar zal noemen, gaat zoals ik dat zie door een hel, maar ook Marco zelf”, vertelt één van zijn beste vrienden in weekblad Privé.

,,Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

,,Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen. Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades, wanneer er over hem wordt gepraat of geschreven.”

,,We kennen elkaar al bijna twintig jaar. Ik heb hem niet laten vallen. We zijn vrienden in goede en in slechte tijden. Marco is in korte tijd een heel ander mens geworden. Hij piekert veel. Als hij kon, zou hij niets liever willen dan de klok terugdraaien, maar dat is natuurlijk onmogelijk.”

,,Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over. Ik ben alleen maar een luisterend oor.”

Leontine is definitief klaar met Marco laat deze vriend weten.

 ,,Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja …..

Tja berouw komt na de zonde.

Sodemieter op ..ga niet in n slachtofferrol Marco… er is maar 1 schuldige en dat is degene die zijn zak niet in zijn broek kan jouden ,,,en zijn handjes niet thuis… jij dus…ga nu niet janken dat je uitgekotst wordt
Arme leontine en arme slachtoffers en jij mag wat mij betreft in de strond zakken

Met zulke ´´´vrienden´´´ heb je geen vijanden nodig.

Als iedere vreemdganger zou beseffen dat hij dankzij n goedkope wip kwijt raakt gebeurde het nooit meer.

Vooral de erfenis die het de kids bezorgd, niemand zal naar Jada kijken als wát n mooi meisje maar als dochter van n viespeuk.

Niemand? Of alleen zij die kortzichtigheid de boventoon laten voeren?

Soms moet je zelf onder ogen zien wat je dacht te kunnen maken , zonder je te realiseren wat dit voor je naasten betekent.
Het is zwaar, en ik hoop dat hij , door oprechte spijt te betuigen ook, door zijn open houding mensen kan overtuigen dat je altijd een nieuwe kans verdient. ‘Wie zonder zonde is werpe de eerste steen ‘ Maar inderdaad is er een vertrouwensbasis geschonden en dat vraagt héél veel tijd om dat te verwerken . Al zijn eenzaamheid nu is de prijs van ondoordacht handelen.

Groet van beste vriend?? Dat wel natuurlijk……

Ik vind het vreselijk hoe Marco Borsato zo gekielhaald wordt.
Wat is de bedoeling, dat hij zelfmoord pleegt..
Hij wordt verdacht van iets maar er is nog niets bewezen..
Waarom komen mensen met die klachten jaren later..
There’s now business like showbusiness..
De meest valse mensen zitten daar die gewoon leven kapot maken..
Jullie moeten jezelf schamen

Suzanna, jij medelijden met die loser???
Hij is zelf vreemdgegaan met tig vrouwen en heeft zijn huwelijk en zijn gezin kapot gemaakt.
Door zijn vrouwen verslaving.
Niemand heeft hem hiertoe gedwongen.
Dus doen niet alsof deze schoft een lieverdje is en zielig.

Goedemiddag 🤗🤗😘😘.ik ben ontzettend blij om te horen dat Macro Borsato en zijn vrouw (geliefde) Leontien Borsato Elkaar gevonden hebben. Of elkaar zíjn blijven steunen. En ja hoor echte liefde bestaat zeer zeker PS Ik ben helemaal blij,toppie. Liefs Carin Pater. eindelijk positiviteit 🌞🌞

Heb het met Marco te doen hoop zo voor hem en leontien dat alles weer goed komt ook voor de kids

Waarom moet iedereen er wat van vinden .
Deze tegenwoordige mentaliteit is verschrikkelijk slecht , allemaal anoniem.
Ook dat nog !
Dat is een laffe mentaliteit aan het worden in dit eens zo rustige landje waar eenieder nog respectvol met elkaar omging.
Laat eenieder dicht bij zichzelf blijven dan is er nog voldoende werk aan de winkel.
Laten wij lief en tolerant zijn naar elkaar. Dan is er minder stress.

Hoe was het ook al weer………….berouw komt na de zonde. Wat nu als het niet was uitgekomen. Was er dan ook berouw of zou hij dan gewoon zijn doorgegaan met een scheve schaats rijden?!

Dus de conclusie kan zijn dat hij schuldig is? Hoezo dan erin geluisd. Bedoelt hij dat hij baalt dat het nu openbaar is?

Dat zegt hij niet op de tv toen huilde hij krokodillen tranen die scheinheilig en deed overkomen dat hij niks had gedaan bah bah wat een vieze griezel maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel ik noem het KARMA

Andere laat jij je eigen maar weer door je moeder van alles wijs maken over Monique dat ze slecht invloed heeft op jou. Maar zie jij dan echt niet dat je moeder dat heeft op jou .en Monique heeft niemand gebeld om stiekum foto’s te maken van jullie dus geef Monique daar de schuld niet van .Je moeder denk ik eerder dat die gepraat heeft want ze doet alles om jou en Monique uit elkaar te krijgen geef haar daar de kans niet voor. Jij en Monique horen bij elkaar en Monique zal nooit zoiets achterbaks doen dat moet jij onderhand toch weten .want toen ik die foto’s zag ,zag ik ook echt 2 verliefde mensen met elkaar omgaan .
Jullie horen gewoon bij elkaar lekker bij je gezin waar je hoort

Hhhuh wat lul jij nou???? Liza
Ook zo gebrekkig Nederlands!!!

Hou je vrienden dichtbij maar je vijanden nog dichterbij

Vreemd gaan is niet goed en dat is zijn probleem . ( dit is vreselijk voor zijn vrouw )
Maar heel Nederland heeft nu een eigen mening over Marco .
Wat is iedereen scheinheilig en hypocriet. Of niemands iets fout doet . Omdat het nu een bekende figuur is moet jij afgeslacht worden .
Mensen hou je bezig met je eigen shit want die hebben jullie ook .laat de meningen en de problemen aan die twee over .
Al is het uit respect voor haar en hun kinderen .