Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts afgemaakt in Vandaag Inside


De mannen van Vandaag Inside zijn alweer aardig op dreef. Gisteren werd Marc-Marie Huijbregts met de grond gelijk gemaakt. De mannen blijken Marc-Marie echt een walgelijk figuur te vinden.

Het gesprek over Marc-Marie ging als volgt:

René:

“Je ziet het altijd als programma’s aan het worstelen zijn. Dat zie je altijd”

“Dan heb ik het nog niet eens over worstelen omdat de klad er totaal in zit, maar de klad er een beetje aan zit te komen. Dat heb je natuurlijk bij RTL op dit moment. Dan is er weer een die zegt: ‘We moeten meer mensen!’ Die hebben nu dat als ze die mensen aangekondigd hebben, dan zijn ze al acht minuten verder, hè? Het zijn er écht veel.”

“Je ziet nu steeds vaker die Marc-Marie zitten, dus dan heeft er toch een gezegd in die redactie: ‘Zet dan maar vier keer die Marc-Marie aan tafel!’”

Wilfred Genee vals:

“En? Is het gezellig?”

René:

“Nou ja, hij probeert het in elk geval gezellig te maken. Hahaha.”

Johan Derksen:

“Weet je wat het leuke is? Het is een heel aardige jongen. Ik ben hem wel eens tegengekomen en het is een hele vriendelijke jongen, maar ik heb nog nooit kunnen ontdekken wat hij kan. Hij kan niks en hij zit daar mee te piepen. Af en toe heeft hij een leuk verhaaltje, maar…”

Özcan:

“Ik ben het niet met je eens. Hij is geen aardige jongen. De eerste keer dat ik hem ontmoette, had ik een interview gegeven aan het AD in aanloop naar het Boekenbal en toen had ik gezegd: ‘Er lopen ook allemaal figuren rond van wie ik denk dat ze nooit een boek hebben geschreven, maar die zijn er wel.’”

“Toen zei ik: ‘Bijvoorbeeld een Marc-Marie Huijbregts.’ Maar goed, gewoon zo’n opmerking. Die zag ik daar op de trap zitten en die had heel veel lol. Toen ik hem voor het eerst ontmoette bij De Wereld Draait Door kwam hij heel boos naar me toe en zei hij (zet piepstemmetje op, red.): ‘Ik heb wél een boek geschreven!’”

“Ik zei: ‘Sorry, dat wist ik niet. Wat voor boek dan?’ ‘Ja, iets met stukjes.’ ‘Ja, sorry, maar dat wist ik niet. Dat is aan mij voorbijgegaan.’ ‘Ik mag wel naar het Boekenbal!’, zei hij.”

Johan:

“Hij heeft wel de prijs van de slechtste oudejaarsconference die ik ooit gezien heb. Toen hij in dat strakke broekje heel onhandig daar stond te stuntelen. Ik heb nog nooit iets gezien van hem dat ik denk: oh, hij kan wat.”

Marc-Marie komt in ieder geval nooit meer als gast bij Vandaag Inside.

Özcan:

“Die kan toch niet, want die zit elke avond bij Beau. Die moet daar de gangmaker zijn.”

Johan:

“Zal Beau nou nooit eens denken: daar komt het door dat ik slechte kijkcijfers heb?”

Özcan:

“Denk je dat Beau iets te zeggen heeft over zijn gasten? Ik denk het niet. Anders ga je toch niet elke dag hem vragen?”

Hieronder kun je het filmpje terugkijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze hebben de grootste lol om hun eigen grapjes. Hoe heerlijk dat ze anderen voor schut kunnen zetten. Ja, ze hebben nu een vrij-brief gekregen dat dit mag.
Iedereen snapt het al; ik ben geen fan van het programma. Ik hou er niet van om populair te worden over iemand anders zijn rug, maar dat vind ik ! en beetje zielig, maar ze verdienen er een lekkere boterham mee dat weer wel. Applaus !!!

Wat zijn jullie toch zelf een stelletje zielige nare,zure mannen. Zolang je anderen maar kunt kleineren en afbreken hebben jullie de grootste lol. Dat John de Mol met jullie weer in zee is gegaan zegt veel over hem als mens. Walgelijk

Helemaal mee eens
N stelletje nooit volwassen geworden pubers met 0 komma 0 inhoud zegt ook genoeg over hun aanhang