Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex Rachel Hazes moet drie jaar de cel inEen tijdje geleden maakte Klaas Otto en Rachel Hazes op een concert van Heel Holland Zingt Hazes bekend dat ze een stel waren en super verliefd. Maar diezelfde avond hackte Gracia Kraus de ex van Klaas Otto zijn Instagram account net na de liefdesverklaring van Klaas en Rachel. Gracia plaatse allemaal lelijke berichten over Rachel Hazes en noemde haar zelfs een lelijke junk.

Klaas voelde zich genoodzaakt meteen weer een filmpje online te gooien waarin hij liet weten dat zijn ex zijn account had gehackt en dat hij toch echt een relatie had met Rachel.

Maar een paar dagen later plaatste Klaas weer een aantal foto’s van hem en zijn ex Gracia op zijn Instagram account en was het sprookje voor Rachel Hazes alweer voorbij.

Klaas Otto had Rachel namelijk alweer gedumpt en was weer terug bij zijn ex. Maar gisteren werd duidelijk dat Klaas 3 jaar de bak in moet. Hij is namelijk schuldig bevonden aan een aantal strafbare feiten.

Klaas zegt er op zijn Instagram account er het volgende over:

 “Ik ben nu in Spanje en ik hoor net dat ik drie jaar gevangenisstraf gekregen heb in Nederland. Ik ben in 2016 uit de club gestapt, uit No Surrender, en de meeste feiten zijn in 2018 gepleegd, terwijl ik in detentie zat.”

“Ik ben in 2016 gearresteerd, dus bij mij komt het heel hard binnen. Ik moet het nog even laten bezinken, maar bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor de steun.”

In 2018 is Klaas ook al veroordeeld wegens afpersing en zware mishandeling. Hij heeft toen 6 jaar cel gekregen, maar deze zaak is nog in hoger beroep. Het zou dus zomaar kunnen dat Klaas voor een hele lange tijd achter de tralies verdwijnt.

Rachel Hazes heeft nog niet gereageerd op dit nieuws rondom haar ex Klaas Otto.

 1. Arend Scholtmeijer

  Alsof mensen die op televisie verschijnen in welke rol dan ook….altijd het gelijk aan hun zijde hebben….
  De enigen waarvan ik het verwacht zijn de mensen die het journaal oplezen.
  De rest gelooft vooral in zichzelf en het financiële gewin dat met hun gebabbel in het verschiet ligt..
  BAH…heel sneu.

 2. Ex 🤣🤣🤣 heb de eigen alleen 14 dagen na laten kijken meer niet,en toen was crimie uit gekeken op die heks of op de karakter ..wie houd het nou vol bij die heks niemand toch 🤮🤮🤮

  • Angelina fleur

   Nou je weet in iedergeval dat hij de komende jaren niet vreemd kan gaan en waar hij uithangt dat scheelt weer stress

Geef een reactie