Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sigrid Kaag niet blij met terugkeer Johan Derksen op de tvIn de talkshow van Beau werd gisteren Sigrid Kaag de minister van Financiën gevraagd hoe ze het vindt dat Johan Derksen maandag weer op de buis te zien is. Daar reageerde ze op zijn zachts gezegd heel merkwaardig op.

Sigrid was één van de eerste die zei dat het terecht was dat Johan van de buis verdween en stopte met het programma na het kaarsverhaal.

Hieronder het gesprek dat Jaïr Ferwerda had met Sigrid Kaag over de terugkeer van Johan Derksen.

Sigrid:

“Hij zei zelf dat hij ging stoppen, ik zei ‘terecht’. Het zijn zijn eigen woorden, zijn eigen keuzes, daar komt hij op terug. Verder had ik nooit van het programma gehoord, dus het is prima”

Interviewer Jaïr Ferwerda:

“Is het niet handig dat als je ergens een mening over hebt om het dan ook eens een keer te gaan kijken?”

Sigrid:

“Nou, nee, want wat ik zo hoor en lees, is het niet mijn tijdbesteding.”

Sigrid:

“Ik heb andere dingen te doen op de avond. Ik werk keihard, ik ben minister van Financiën, dus als ik vrije tijd heb, besteed ik dat met mijn kinderen, ik ga met de honden wandelen, ik spreek mijn man nog eens een keertje en dán ben ik selectief in wat ik lees en kijk. Goedendag!”

Jaïr:

“Dat snap ik, maar als u toch ergens een mening over heeft, dan is het ook wel handig om het even te zien, toch?”

Sigrid:

“Ehh, ik had naar binnen moeten gaan, maar ik heb een mening over de uitspraken en dat is niet een mening over het programma. Het is een mening over de uitspraken en ik denk dat veel mensen zich daar aan blijven houden.”

Johan Derksen haalde afgelopen woensdag in het AD overigens nog keihard uit naar Sigrid Kaag.

Johan zei toen:

“Om al die kijkers een plezier te doen en alle tegenstanders de indruk te ontnemen dat ze gewonnen hebben, ben ik bereid weer aan te schuiven. En dat doe ik ook een beetje om Miss Arrogantie 2022, Sigrid Kaag, te pesten.”

13 Reacties

 1. Bea

  Nou sigrid. Hoeveel fouten heb jij wel niet gemaakt in de kamer, daar zijn de kiezers ook niet blij mee. Derksen komt d’r nog voor uit. Jij 👎

  • leon

   Helemaal mee eens als er een steeds in de fout gast is zij dat wel. Kijk eerst naar u zelf en oordeel dan pas over een ander.

  • Deetjuh

   Jammer dat die slons Derksen toch weer terug komt. Volgens hem om o.a Sigrid te praten ,daar geloof ik niks van. Buiten dat programma heeft Derksen geen leven. Dus voor de zoveelste keer die tronie compleet met domme uitspraken maar weer terug op de buis. Bah…

 2. Dat vervelende kreng, Kaag, kende het programma niet….zegt ze…?
  Liegen zit in haar DNA…
  Wie gelooft nog in Queen Kaag.
  Nou Johan en Co….neem nu maar even revanche op haar.
  Afbranden die D66’ers met hun uitgestreken gezichten.

 3. Huub.bounans

  Nou ik heb nog nooit zo een vreselijke arrogante tante als Kaag gezien.Dat mens is alleen voor zichzelf en heeft niets maar dan ook niets met de Nederlandse bevolking.Op de pluche en dan haar uitspraken over Rutte ze kruipt hem nu bijna in zijn hol.

 4. Simon

  Kaag ziet de bui al weer hangen, ze wordt weer aangepakt in vi door de mannen in vi .
  Ik zie er alweer naar uit……..

 5. Er is ook niemand blij dat die leugenaar van een kaag iedere keer terug komt

 6. j gruizenga

  Mensen die de boel in de maling nemen moeten de hand in eigen boezem steken en zich al helemaal niet bemoeien met andere mensen.

 7. Peter

  Wat zij doet is vele malen erger liegen en alles in de la en de doofpot te vrummelen dat is vele malen valser naar mijn mening

 8. Simon

  Weet Kaag ook dat we helemaal niet blij zijn met haar en dan oordeelt ze ook nog over iets wat ze, zegt ze nog nooit gezien heeft, tijd dat zij verdwijnt.

 9. Zolang Kaag op haar plek blijft, kan ze beter haar mond houden.
  Zelf had ze allang weg moeten zijn, uit de 2e kamer.

Geef een reactie