Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen gaat Eva Jinek slopen


Morgen is het dan weer zover de talkshow Vandaag Inside met Johan Derksen keert terug op de buis nadat het was gestopt. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Eva Jinek heeft een prominente rol gespeeld in het sentiment om Johan Derksen van de buis te krijgen na zijn onthulling. Maar het bleek dat Eva in het verleden ook niet helemaal een schoon blazoen heeft. Zo dook er een fragment op waarbij Eva Jinek in haar eigen talkshow keihard lacht om een aanranding.

Mediacommentator Harry Vermeegen denkt dan ook dat Eva gesloopt gaat worden door de heren van Vandaag Inside in de uitzending van morgen.

Harry zegt er het volgende over:

“Gaat Johan er met een gestrekt been in tegen die Jinek bijvoorbeeld en die Beau en die Op1? Gaat hij ze aanpakken? Dát willen de kijkers horen”

 “Dat met Jinek was verschrikkelijk. Die begon gelijk te roepen van: ‘Dat kan allemaal niet! Dat programma moet eigenlijk van de buis worden gehaald!’ Dat zei ze gewoon, de Jinek. De sponsors die moesten ook verstandig zijn en éigenlijk maar verdwijnen bij het programma.”

“En dat is dan onder het motto: kijk mij eens verschrikkelijk deugen! Dat is de afdeling-Jinek.”

“Toen ging Beau ook al een beetje van: kijk mij eens, ik doe mee met de Jinek-afdeling. En Beau begon dus nou weer te zeggen van: ‘Er worden in dat programma moreel abjecte dingen gezegd.’ Jongens jongens toch.”

 “Het is in- en inslecht. Vergis je niet, hè? Dit gebeurt gewoon heel erg bewust, hè? Dit is niet per ongeluk. Dit is bewust. Gewoon de publieke opinie bespelen om ervoor te zorgen dat er een enorme antistemming ontstaat in het land en daarmee hopen ze dus de concurrentie uit te schakelen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Derksen ik zou je kapsones maar voor je houden als ik jouw was….je bent niks meer dan n seniele oude man die over de rug van anderen kost wat kost je arrogante kop in de picture wilt hebben…ga en blijf thuis bij je vrouw en ga daar maar met kaarsen spelen ..walgelijk heerschap ben je ..kotssss

Els de mannenhater is weer eens haar gal aan het spuien. Projecteer je ellende & trauma’s niet op een ander. Je draagt zoveel haat en frustraties met je mee.
Medelijden met je man, als je die hebt.😬😝

Heel goed dat het programa terug komt..
De mannen hoeve geen blad voor hun mond te houden… geweldig

Al die moraalridders van de “gevestigde orde” waren op tilt geslagen. Ze vergeten dat er een behoorlijk publiek is die VI op de juiste wijze kan inschatten. Het is wat zo vaakaangegeven wordt café of kantine praat. Maar daar weten onze moraalridders niets van is buiten hun belevings (bekrompen) wereld

Eva Jinek is het niet waard om op de televisie te komen

Eva Jinek is het niet waard om op de televisie te komen Eva moet weg

Els de mannenhater is weer eens haar gal aan het spuien. Projecteer je ellende & trauma’s niet op een ander. Je draagt zoveel haat en frustraties met je mee.
Medelijden met je man, als je die hebt.😬😝