Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen is compleet de weg kwijtSarah van Soelen de ex van Andre Hazes is blijkbaar zwaar over de zeik dat Andre Hazes weer terug is bij Monique. Yvonne Coldeweijer beweert dat Sarah al die tijd hoop had gehouden dat Andre bij haar terug zou komen zelfs na zijn korte avontuurtje met Anne Rose de beste vriendin van Sarah.

Ook zou Sarah ervan uit zijn gegaan dat ze dit jaar nog zwanger zou worden van Andre. Dat zou ook de reden zijn dat ze zoveel foto’s op Instagram van babykamers en kinderen van andere deelde.

Een anonieme bron laat weten dat ze zo graag wil laten zien dat ze een kind wil krijgen en dat ze ene goede moeder zou zijn. Deze boodschap is natuurlijk gericht aan Andre. Ze plaatste zelfs een foto van een echo waarmee ze beweerde zwanger te zijn. Zelf Sarah haar eigen vriendinnen vinden haar obsessie voor Andre schokkend en vinden dat ze waanideeën heeft.

Sarah lijkt nu wel eindelijk door te hebben dat Andre haar echt niet meer terug neemt. Ze heeft Andre Hazes namelijk ontvolgt op Instagram nadat het nieuws naar buiten kwam dat Andre en Monique weer een stel waren.

Deel deze juice!

70 Reacties

 1. Die spoort echt niet. Wat wil ze worden dan een coke .moeder meis toch wat zet je je eigen voor schut .ga verder met je leven .André is allang klaar met je .

  • Stephanie

   André is over niet al te lange tijd ook weer helemaal klaar met Monique hoor,
   Sarah hoeft zich niet druk te maken, hij blijft het gewoon steeds buiten de deur zoeken.
   Het is geen kwestie van òf hij Monique weer in de.goot laat zakken.maar wannèèr
   Monique is een kermisvrouw zonder enige opleiding dus ook Monique is hysterisch bezig haar geldschieter bij zich te houden.
   Ik vind Monique meer de weg kwijt dan Sarah,—-wie neemt een.notoire vreemdganger nu keer op keer terug??!
   Dan moet je toch wel duidelijk zijn.dat André net zoveel van haar houdt als van zijn linkergymschoen.
   Maar tja,niet hoeven.werken.staat bij Monique op de allereerste plaats.

  • Petra

   Zo, zo, de leden van het schrijversclubje hebben hun opdracht om een aantal commentaren te schrijven weer gehoorzaam uitgevoerd . Wie is deze keer de winnaar geworden van het gebruik van de meest smerige woorden?
   Nu weer snel terug in je hok en wachten tot het volgende bevel.

   • Tiny

    Ja hoor daar is ze weer .. Petra de buikspreekpop van de Hazes/Soelen-clan. 😂😂😂😂😂

    • Petra

     Nou, TINY, niet een buikspreekpop want die zitten allemaal in dat hopeloze Westenberg clubje van jou en ik ben blij, dat ik daartoe niet behoor.

 2. Sjoeke

  Is niet iedereen die Andre Hazes als partner wil compleet koekoek?

  • Peewee

   Ik vind het sneu dat Sarah zo gebruikt is door Andre, en verneukt door haar vriendin, maar zeoet nu wel verder, en het loslaten, want het word nu wel heel triest allemaal

 3. Els

  Zucht
  Ben zo klaar met dat gezeik

 4. Yvanka

  Gestoorde psycho die Sarah, heeft ze nu pas door dat hij haar uitkotst????
  Zo’n dom mokkel, die moet echt aan de pillen en in therapie voor haar obsessieve gedrag.
  Ze kickt zo op aandacht, jaloezie ten top!

  • Barbara

   Zo, zo, Yvanka, tot welke klasse denk jij te behoren als je wat afspraakjes maakt om op afstand en lekker anoniem te proberen iemand onder de gordel te raken?
   Voor mij tot de klasse van de smerige lafaards

 5. Suus

  Walgelijk aandachtsziek mokkel !!!!!
  Laat A&M eens met rust joh imbeciele stalker.
  Echt eng gedrag.
  Duidelijk psychisch 100% in de war, psychoooo wijf!🤪

  • Frederique

   SUUS, wat lijk jij toch veel op Esther, Hannah en Sitah. Schunnigheid ten top en – gezien je afkomst – prima passend bij jou.

 6. Kitty

  Verslaafd aan alles, shag, drank, drug, André, luxe, aandacht. Bah zo’n nutteloos en doelloos leventje heeft dit domme simpele meisje.
  Ga eens wat van je toekomst maken niksnut!

 7. Esther

  Vieze golddigger stop eens met je handen ophouden voor je stiefpa’s geld.
  Zo afhankelijk van iedereen om je heen.
  Je bent al enige tijd terug gedumpt door André, en nu pas besef je dat hij je echt niet meer moet.
  Je blijft je maar opdringen & je jaloerse wraak uiten. Intens slecht mens ben je.

 8. Nou dat is ze al een poosje hoor de snuivert!!! Triest figuur om echo’s op insta te zetten van de broer hoe gek ben je, om dan net te doen of je zelf zwanger ben …en dan gewoon weer door blijven gaan met na apen o ja ook zeggen kan geen kinderen krijgen nou mag hopen dat je ze niet kan krijgen ik denk dat je een hele slechte moeder zal worden…je bent een waardeloos jong 🤮🤮🤮🤮

 9. Francis

  Sluit die Sarah samen met Rachel op in het gesticht. Wat is zij intens mesjokke!!!!!

  • Frederique

   Francis (en nog een paar) , het opvallende van iemand die een geestelijke storing heeft, is dat hij altijd vindt dat niet híí, maar de ander deze storing heeft en hoognodig behandeld moet worden’. Dus wat dat betreft zijn jullie voor mij een open boek.

   • Dr. Rossi

    FREDERIQUE
    Stoornis heet dat en geen storing, hoe dom kan je zijn.
    Een storing heeft een apparaat. Een mens kan een stoornis hebben. 🤪

    • Frederique

     Dr. Rossi, bedankt voor Uw gratis advies. De uitdrukking is echter: “Je bent gestoord” en dit woord is echt een vervoeging van het werkwoord storen m.a.w. je hebt een storing.
     Toch ben ik het met U eens, dat ik in dit geval misschien beter het woord stoornis had kunnen gebruiken, maar het verheugt mij zeer dat zowel U , als de anderen, begrepen hebben wat ik bedoelde. En daar ging het mij om. Bedankt en stevige handdruk van mij .

     • Hilly

      FREDERIQUE de domheid zelve, jij bent helemaal koekoek.😜🤣🤮

 10. Katleen

  Och, de één heeft het over kippen voeren, eendjes lokken, met hondjes zwemmen, ezeltjes vertroetelen, dure buitenlandse vakanties, ruzies op school, conflict met de buren, uitschelden van volgers op Instagram, agressief gedrag in een restaurant, kotsen na afloop van een feestje, goedpraten van schoolverzuim etc. etc. en de ander heeft het over het feit dat haar schoonzusje in verwachting is een haar nichtje inmiddels een gezonde baby heeft.

  • Olga

   Marleen ook jij bent gestoord met als die maffe Sarah van jou..zij deed voorkomen of het haar echo was.🤪😬🤣 Hoe ziek kan je zijn!
   Om te kotsen die psychotische gek.

   • Katleen

    Hé OLGAATJE, je schrijft Marleen, maar je bedoelt waarschijnlijk Katleen. Nou meid, als je zo graag bijdehandje wilt spelen, kun je mij dan even vertellen waar Sarah geschreven heeft dat het een opname van háár was? Sterkte met je zoektocht!!

  • Peggy

   Katleen 😂😂😂
   Schatje jouw favo idool..
   Op haar 17e al aan de coke zijn, iemand proberen omver te rijden, een bijna getrouwde vrouw van haar vriend afpakken, pesterijen x op x naar destijds ex van André uiten op Instagram, stiefpa als geldmachine gebruiken, werkeloos zijn en als hobby paar fotootjes wekelijks maken voor shopje een tante.
   Samengevat, een grote mislukkeling die Sarah.

 11. Gino

  Die Yvonne gaf onlangs aan het iets rustiger aan te gaan doen omdat het haar allemaal iets te veel werd.
  Terecht, want dit is echt het gebrabbel van een totaal ontspoord iemand.

  • Gitty

   Walgelijke Sarah .. hoezo nu zo woedend op André?????😤🙄😝
   Omdat hij nu hij al langere tijd single is, weer terug bij de moeder van zijn kind is.
   Als jij zo ook ontzettend van kids houdt, zou jij dat toch volop moet en snappen???
   Jij hebt destijds de relatie van een bijna getrouwd stel kapot gemaakt. Hoe smerig kan je zijn. Vindt je stiefpappie dat wel okay????
   Je bent inmiddels 26 jaar!!!! Moet je dan echt nog steeds al je shit door hem laten oplossen.🤮😆 Nu janken en uithuilen bij je mammie en stiefpappie.
   Zielepoot ben je, hopen dat je nooit een kind krijgt. Dan hebben we een 2e Jamie Vaes, coke, feesten, kind dumpen, foute vriendjes, ggz-opnames etc.
   Borderliner als moeder hebben is een ramp, die dat je toekomstig kind niet aan. Ga gewoon trouw dagelijks je nodige pillen slikken. Je bent helemáál aan het flippen en doordraaien gekkoooo!

   • Stephanie wat lul jij dom zeg,nee of die junk zo’n goede baan heb kleertjes aan en uit trekken zooo daar moet je toch echt hoge school voor gehad hebben!!! En die vrouw van de kermis heb meer hersens als jullie bij elkaar !!! en werkkkk gelukkig voor de eigen centjes…. En dat enge domme jong profiteert alleen van de stiefpappie…ze ken niks dat misbaksel alleen iedereen na doen en praten 🤮🤮

    • Barbara

     Echt lente, het gekwaak is niet van de lucht hè Rene. Het wordt tijd dat je eens een poosje stopt met dat gekwaak net als die Fatime, en terugkomt als je iets zinnigs te melden hebt. Onzin en smerige taal hebben we al genoeg.

   • Evelien

    De relatie van dat Moniquetje van jou kapot gemaakt door Sarah??????????????? Kom nou toch, domkoppie. Hij had indertijd meer dan genoeg van haar en is het huis uit gevlucht!!!!!!!

 12. Nanda

  Ja Sarah , wat je een ander aan doet , zal karma je terug betalen.
  Ik zou me als ik jou was me maar rustig houden ander beland je uiteindelijk in een gesloten inrichting .

  • Thea

   Opsluiten in psychiatrische kliniek deze Sarah met haar complexe verslavende persoonlijkheidsstoornis!
   Laat André, coke, jaloezie en je haat eens achterwege.

  • Lisa

   Precies Nanda!👍

 13. j gruizenga

  Ik vind sarah een erg jaloers meisje zonder zelfvertrouwen.

  • Jantine

   Wat is er misgegaan in je jeugd als jong kind? Zo verknipt of verwend of een persoonlijkheidstoornis.🙄
   Ga ajb aan jezelf werken meissie.
   Zoveel wrok, haat, frustraties, intense jaloezie, na-aap gedrag en een zeer labiel karakter. Intensieve therapie kan je goed doen, veel succes.☘

  • Harold

   Ieuwwww hell no laat dat onstabiele meiske Sarah ajb geen kinderen krijgen!!!!!!!
   Er zijn al genoeg die in slechte omstandigheden opgroeien.
   Zolang zij zo wraaklustig, jaloers en wisselvallig is, heeft zij genoeg aan zichzelf.
   Heel wat jaren therapie lukt me meer nuttig.

 14. Angelique

  Lekker doen en laten wat je zelf wil

  • M.v.Mechelen

   Het valt mij op dat het uiterlijk van Monique steeds meer gaat lijken op dat van Sarah van Soelen.
   Allebei idioten wijven die schreeuwen om aandacht van een zeer onbetrouwbaar onvolwassen knulletje wat moeite heeft om groot te worden.
   Zijn hele leven bestaat uit liegen en bedriegen
   Je moet als vrouw zijnde toch wel heel erg onzeker over jezelf zijn om met dit nepmannetje een relatie aan te gaan

 15. Lisa

  Karma!!! En..hoe voelt ’t??
  Heb je helemaal verdiend gemeen mokkel!😤 André van zijn bijna vrouw afpakken & dit zonder enig schuldgevoel. Walgelijk!
  Nu ineens pissig zíjn, terwijl jullie al een heel tijd uit elkaar zijn.
  Waar haal je het lef vandaan, echt asociaal labiel gedrag. Jij dacht al die tijd nog een relatie met hem te hebben. Ben jij nou echt zo dom ????????????????????🤮🤮🤮🤣🤪🤪🤪

  • David

   Lisa, hoe simpel kun je zijn als je er van uitgaat dat Sarah André bij Monique vandaan gehaald heeft. Je hebt duidelijk een afslag gemist en niet alleen hiermee.

 16. Frida

  Saraaaaaaahhh….KARMAAAAA !!!!😁
  I Love It💖
  Is je helemaal gegund bijdehandje
  Ga maar lekker kapot in de goot kom je sowieso wel. Met je destructieve levensstijl.
  Zonder je stiefpa ben je niks 🤣

  • Guido

   Frida, zelfs van de betekenis van het woord Karma heb je geen enkele notie. Laat staan van de rest.

  • Ilda

   Als Sarah straks een kind heeft -wat ze nu ineens zo graag wil om Andre’s aandacht te trekken- hoop ik zo dat haar hetzelfde overkomt als wat ze die kleine van André & Moon heeft aangedaan. Iemand die haar kerel van haar afpikt.
   En dan janken en pissig zeker???
   Zou perfecte karma zijn!👍🤣

 17. Hanna

  Yeshhhhhhhh eindelijk Sarah die de deksel op haar neus krijgt.
  Je zei toch altijd: wie het laatst lacht, lach het best? 😆
  Dat ben jij in dit geval duidelijk niet!
  Hahaha A&M vegen hun reet met je af.
  Nu lekker uitjanken bij pa&ma.

 18. Sitah

  Hoop zoooooo ontzettend dat dat labiele meisje geen kinderen kan krijgen 😬🙃🙄😝🤫 weer een kind voor jeugdzorg.
  Enige wat haar interesseert is IKKE IKKE IKKE!!!! Alleen haar uiterlijk, imago, wilde uitspattingen & drug interesseren haar.
  Leer eerst eens voor jezelf te zorgen dom chickie. Jij bent een hele grote no-no.

 19. Merel

  Zij moet opgenomen worden en is echt niet wijs, schaam je gek wijf!

 20. Waarom wordt Sarah zo aangevallen en die Dreetje niet, die IETS naloopt niet??
  Daar is hij druk mee.
  Groot gelijk, dat ze NIET in die docu van hem Monique willen. Kassa….Bah.

 21. Leo

  Dat meissie is krankjorem🤪

 22. Corrie

  Gun André dat Sarah heeeel snel een andere lover heeft.
  Zij focust zich alleen maar op haar ex, ook al is het al tijden uit.
  Echt zo’n typisch borderline stalking gedrag.

 23. Hilly

  Zij is helemaal koekoek 🤪🙃😛

 24. Dorothy

  Misselijk wijffie is ’t, bah!💩
  Sneaky gedoe telkens, ga verder met je leven mens. Nu zo gekwetst dat ex wel is doorgegaan met zijn leven.
  Heb je nu pas door dat je relatie afgelopen is? Ongelofelijk, hoe grote plaat heb je dan voor je kop? Nu wraak nemen op ex met je rijke geldschieter-stiefpa.🤮
  Achterbaks loeder.

 25. Yilda

  Meid wat zet je jezelf hiermee weer voorschut en volop negatief in de kijker.🤭
  Elke keer als A en M in de media zijn, kom jij heel desperado met rebels gedrag voorschijn. Zo van..ik wil de aandacht, niet zij, hier ben ik!
  En ‘het doet me echt zeker weten niks hoor’, jaaajaaa je overschreeuwt jezelf totaal en laat weer zien hoe erg je André mist.
  Kap daar eens mee joh!
  Je jaloezie zo ontzettend tentoonspreiden via social media bereik je niks mee.
  Alleen dat je ex en bijna iedereen geen respect meer voor je heeft.

 26. Je bent lekker. Dus laat de rest lekker zeiken op je. Doe wat je het beste lijkt in jou leven.

 27. Bart v/d Veer

  Omdat ik tot de ruime kennissenkring van de familie van Soelen behoor, weet ik in grote lijnen hoe een aantal zaken in elkaar steken, maar om de door ene – redelijk geschifte – juffrouw Coldewijer aangedragen idioterieën te gaan ontzenuwen, heb ik weinig zin in. Mensen die en beetje opletten en hun verstand gebruiken, kunnen ook vrij goed op de hoogte zijn.

 28. Nel van Groenendael

  Ook nu blijkt uit sommige commentaren weer dat dat kliekje dat het opneemt voor dat omhoog gevallen niemendalletje, gewoon schorem van de ergste soort is. Zich als lafbekken verschuilen achter allerlei fantasienamen en dan hun zgn. mening geven in bewoordingen waar de honden geen brood van lusten in de veronderstelling dat ze dan stoer zijn. De verwensingen die geuit worden zijn in veel gevallen hemeltergend en kunnen alleen maar gebezigd worden door figuren van het aller slechtste soort. Deze lui zijn gespeend van elke vorm van fatsoen, hebben een enorm gebrek aan respect en zelfrespect en proberen volkomen hersenloos hun mening te geven. Zal best goed scoren bij het idooltje, maar de normale, weldenkende, mensen hebben zo hun eigen mening.

  • Yara

   Zo zo Nellebel..🤣
   Wat een haat en frustraties uit jouw mond.
   Je bent net zo walgelijk en wraakzuchtig als jouw vriendinnetje Sarah.😝😆
   Je vocabulair en niveau liegen er niet om en zijn wel heel beperkt met alle schuttingtaal (niemendalletje, schorem, lafbekken, slechtste soort etc.).🤣

   • Nel van Groenendael

    YARA, schuttingtaal?
    1. snuivert;
    2. gek wijf;
    3. achterbaks loeder;
    4, je bent krankjorem;
    5. ga maar lekker kapot;
    6. opsluiten in een psychiatrische kliniek;
    7. psycho wijf etc. etc.
    Kijk, dat is pas schuttingtaal en die wordt gebruikt door o.a. die lieve vriendjes en vriendinnetjes van die schattige Monique van jou.
    Kijk, als dit je normale, dagelijkse spreektaal is, weet je op den duur natuurlijk niet meer het verschil tussen feiten vaststellen en schuttingtaal.

    • Kathy

     Whahahaaha..😂😂😂😂
     Nel’s scheldwoorden zijn ‘feiten’ & die van een ander schuttingtaal.🤣😜
     Van jouw scheldwoorden kunnen we een heel scheldwoordenboek maken.😂
     Zelfde klasse als Sarah!😜

   • Isolde

    Waarin neem je het op voor een junkie Nel? Zeker familie of vriendjes met de Van Soelen-tokkies.🤮

 29. Veronique

  Het blijkt telkens weer, dat een paar figuren uit het kamp Westenberg nog niet in staat zijn om op een behoorlijke manier commentaar te leveren op Sarah van Soelen. Het is schelden en tieren, allerlei verschrikkelijke dingen toewensen, smerige uitdrukkingen gebruiken, verdachtmakingen doen etc. etc.
  Kortom, wat een armetierig zootje ongeregeld is dit. Je zult er maar bij horen

  • Corrie

   Sarah met jou zal het nooit wat worden; jij bent een genoten mislukkeling.

  • Veronique

   Ik heb het nog niet gezegd of, ja hoor, er meldt er zich weer eentje onder de namen Hilly, Asley, Tiny, Danielle, Susie, Roos en Corrie. Fijn hoor, als je daar bij wilt horen.
   Als je nu veronderstelt dat wij als lezeressen er van uitgaan dat dit van 7 verschillende personen afkomstig is, onderschat je ons natuurlijk wel. Wij hebben namelijk niet hetzelfde niveau als jij hebt

  • Francien

   Om Sarah uit te kotsen hoef je niet persé fan van Monique of André te zijn.
   Het ene kan los van het andere staan.😉

 30. Roos

  Sarah is een kreng een hersenloos inhoudsloos psychisch patiënt net als Rachel. Borderline is een nare aandoening hè.😉

 31. Susie

  Altijd drama wat er om SARAH heen hangt.
  Zij is verslaafd aan negativiteit en André
  (als dat nog het enige is tenminste😜 buiten die drug, drank en dat gepaf).
  Zielig vogeltje.

 32. Daniëlle

  Ga eens werken luilak Sarah!
  Hoef je je niet 24/7 op je ex en zijn liefdesleven te richten.
  Je zet jezelf alleen maar voor gek met je jaloezie en boze posts telkens.
  Leer je emoties eens in bedwang houden.
  Of regel een sociaal media coach.
  Met wie je eerst overlegt voor je die onzin eruit gooit.
  Gelukkig heb je stiefpappie die alles zoals altijd voor je oplost en regelt.
  Wordt zelf eens volwassen en laat je puberale gedrag los.

  • Freddy

   Medelijden is eigenlijk nog het enige wat ik kan voelen voor dat meisje.
   Zo breekbaar en slecht in haar vel en zo gekwetst als ze in het leven staat.
   Ouders hebben ene drama na het andere met haar. Hoop op de juiste therapie en een nieuw krachtiger mindset voor haar. Sterkte ermee!

 33. Tiny

  Ga maar lekker uithuilen bij je rijke vader Sarah de golddigger.😝😆

 34. Asley

  Sarah is een minkukel en zal altijd een minkukel blíjven.🤑

 35. Hilly

  Sarah 🤮🤮🤮

 36. Asley

  Walgelijke Sarah met je asociale familie. Je paste perfect bij die asooooo Hazes-clan.
  Nu zeiken ineens..stel je toch niet zo aan met je overdreven slachtoffergedrag.

Geef een reactie