Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat het wel goed met Matthijs van Nieuwkerk?


Een aantal weken geleden kwam nog naar buiten dat de kinderen van Mathijs van Nieuwkerk wel klaar met hem zijn.

Dat Matthijs van Nieuwkerk zijn ex vrouw heeft bedrogen en nu al een tijdje een relatie heeft met de 20 jaar jongere Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar het bleek namelijk dat Matthijs zijn vrouw al veel langer bedroog.

De geruchten gingen namelijk dat Matthijs van Nieuwkerk ook al elke stagiaire in bed probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door. Er waren zelfs ex minnaressen die daarover schokkende onthullingen deden. Ze noemde hem een griezel.

Matthijs ontkende lange tijd dat hij een relatie had met Martha. Maar volgens Privé-baas Evert Santegoeds heeft Matthijs zijn vrouw ook al veel langer bedrogen met Martha. Evert Santegoeds liet weten dat Kees en Jet de kinderen van Matthijs nog maar weinig contact hebben met hun vader.

Veel mensen vinden dat Mathijs op dit moment heel vreemd gedrag vertoond. Ook de pet die Mathijs continue op heeft wekt irritaties en vragen op. Zo had Mathijs een pet op bij College Tour en droeg hij er zelfs een naar het Boekenbal. 

Nu zegt Tamar Bot van de Mediameiden-podcast dat veel mensen denken dat Mathijs een mislukte haartransplantatie heeft ondergaan en daarom continue een pet draagt.

Ze zegt er het volgende over:

 “We hebben meerdere berichten gekregen van luisteraars die dachten dat hij die pet zou dragen, omdat hij mogelijk een haartransplantatie zou hebben ondergaan.”

Haar collega Fanny van de Reijt:

“Ja, die mensen zeiden er wel bij: ‘Ik weet dat jullie geen juicekanaal zijn.’”

Tamar:

“Ja, dus ik wil ook sowieso zeggen van: het interesseert mij niet of hij een haartransplantatie heeft ondergaan, ik zou dat ook niet gaan achterhalen en we hebben ook niet geprobeerd dat te gaan achterhalen.”

Fanny:

“We hebben niet naar klinieken gebeld in Turkije.”

Tamar:

“Absoluut niet.”

Fanny:

“Ik denk sowieso dat hij geen haartransplantatie heeft gedaan. Daar wil ik gewoon heel helder over zijn.”

Tamar:

“Ik ook niet. Ik denk dat hij die pet gewoon leuk vindt en dat hij dat een stijlding vindt.”

Fanny:

“Matthijs van Nieuwkerk is echt een BN’er met heel veel haar.”

Tamar:

“Ik wil wel zeggen: als hij het heeft gedaan of nog wil doen in de toekomst, dan ga ik daar niet over oordelen. Van mij mag dat.”

Fanny:

“Hij is wel goed bevriend met Özcan Akyol en die heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel eens een haartransplantatie heeft gedaan.”

Tamar:

“Veel mannen, hè? Tim Hofman, Arjen Lubach. Maar Matthijs denk ik niet en die pet staat hem ook gewoon hartstikke goed.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer haar op zijn zak dan op zijn dak.

Een toupet dus.

Denk eerder dat een van zijn minaressen een pluk haar van zijn kop heeft afgerukt.