Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beau haalt keihard uit naar zijn collega Yvonne Jaspers


Dat  Beau van Erven Dorens geen fan is van Yvonne Jaspers is geen geheim. Beau zei eerder al dat hij denkt dat Yvonne Jaspers aan de XTC zat. En nu haalt Beau opnieuw uit naar de Boer Zoekt vrouw presentatrice.

Het ging even over het programma Boer zoekt Vrouw aan de tafel van Beau en hij kon het niet laten om zijn kans te grijpen en keihard uit te halen naar Yvonne. Gast Marc-Marie Huijbregts die tevens een hele goede vriend van Yvonne is pikte dit niet en nam het voor Yvonne op.

Het gesprek ging als volgt:

Beau:

“Het is een datingprogramma. Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?”

Marc-Marie Huijbregts geschrokken:

“Nou, nou, nou.”

Beau:

“Het is toch gewoon zo?”

Marc-Marie:

“Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier.”

Beau:

“Een matchmaker? Nou ja, dat is gewoon zeg maar een hippe pooier. Nee, maar echt.”

Marc-Marie:

“Nee, echt niet. Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven.”

Beau:

“Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid, van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.”

Marc-Marie:

“Nee, dat is juist niet ranzig! Ja, zoals jij het zegt is het ranzig, maar alles is ranzig zoals jij het zegt! Het gaat er juist om dat mensen schrijven op een boer of boerin en die voelen een connectie. Die komen dan en dan vinden ze soms de liefde van hun leven, Beau. Er zijn allemaal huwelijken en kinderen uitgekomen.”

Beau:

“In het vorige seizoen is het allemaal mislukt.”

Marc-Marie:

“Je kunt kijken naar dingen die mislukken, Beau, en wat jou zou helpen in jouw leven is dat je ook gewoon kijkt naar de dingen die werken.”

Yvonne Jaspers heeft nog niet gereageerd op de sneer van Beau.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bau is zelf niet te vertrouwen omdat te zeggen over een vrouw

Als ik haar was zou ik ook niet reageren en er boven staan was walgelijk om zo tv te maken over de rug van anderen
Heb t gezien en is gelijk de laatste keer dat ik naar beau gekeken heb….dit kan echt niet

Heeft hij soms een blauwtje gelopen bij haar?

Yvone is een schat van een vrouw zei heeft tenminste gevoel dat kunnen we van jou niet zeggen bau je bent een akelig misselijk mannetje die probeert over andermans rug te scoren ze hadden jou al langgggg van de buis moeten trappen met je gebla bla bla telkens over andere

Beau is eengrote zeikert die jaloers is op het succes van Yvonne Jaspers en op de uitzend tijd. Ik ben geen fan maar laat een ieder in zijn waarde.
Hij is een grote stommeling om Terschelling op andere mensen watals ik zeg dat hij een grote egoïst is die andere niets gunt.
BAH zo’n figuur.