Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Rachel Hazes heeft dringend hulp nodig’


Dat Rachel Hazes een eigenaardige vrouw is die vooral gefixeerd is op geld en niet op het welzijn van haar geliefde weten we al langer. Maar nu zijn er ook bn’ers die vinden dat Rachel dringen psychische hulp nodig heeft, omdat ze bizar gedrag vertoond.

Zo laat Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast ‘Marc-Marie en Aaf Vinden Iets’ weten dat hij denkt dat de mensen in de omgeving van Rachel snel een interventie moeten doen.

Marc-Marie Huijbregts zegt er het volgende over:

“Ik moet eerlijk zeggen: ik vind het allemaal zó’n treurig verhaal. Dat ze zelfmoord heeft willen plegen vind ik allemaal té treurig en dat zij die vriendin dan aanklaagt enzo… Daarna is ze haar dochter weer aan het aanklagen.”

“Ik weet niet wat er met haar precies allemaal fout is, maar ik denk dat mensen in haar omgeving toch een soort intervention [moeten doen]. Daar moet wel iets aan gebeuren, want ik vind het zielig.”

Sidekick Aaf Brandt Corstius.

“Het is inderdaad niet iets vrolijks om te behandelen.”

Marc-Marie:

“Nee, dat is zielig.”

Overigens denkt Roxeanne Hazes ook dat haar moeder dringend hulp nodig heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jazeker 100% mee eens!
Zij is psychisch niet okay en heeft ook totaal geen zelfreflectie.
Zij hoort idd op de dagbehandeling voor haar persoonlijkheidsstoornis en borderline. Zij kan zich niet handhaven in de gewone wereld.
Alleen maar haat & wraak is wat deze vrouw uit. Gewetenloos en egoïstisch tot op het bot. Precies haar moeder, was ook zo’n koude kille heks.

Rachel bah, Daar zou ik me goudvis nog niet op willen zetten,.. Nee hoor.

Ze heeft 2 ziektes: Aandachtsgek en de golddigger-ziekte. En dan en dan vertellen, dat ze zelfmoord heeft willen plegen…ik geloof het allemaal niet zo. Ook weer een gevalletje aandacht vragen. Boehoe, ik ben zoooo zielig! Narcisten met een grote zak geld zoals Rochel zullen dat echt niet doen. Kunnen ze daar weer een programma over maken(waar geen hond naar kijkt btw)

Hoop een ding dat men helemaal geen aandacht meer schenkt aan alles wat Hazes heet en wat ermee te doen heeft,dus ook Monique Westenberg

met de hele van galen/hazesclan en hun gevolg van aanhangers en bedpartners kun je een heel ggz kliniek mee vullen en op volle winst laten draaien

op roxeanne nathalie en melvin na

@Dr. Rossi 😂😂🤣😆😂😂😂😆🤣😆

Net zo gestoord als desperado stalko Sarah..om te kotsen allebei🤪🥵

Zucht wie is deze vrouw, ze was ooit het kind vrouwtje van De André Hazes die al tig jaar overleden is. Zij en haar waardeloze zoon teren nog steeds op de nalatenschap van deze zanger. Maar wie is Rachel nou, wat doet zij wat heeft zij gepresteerd, hoe is zij productief in deze maatschappij. Waarom worden de roddel rubrieken nog steeds gevuld met haar porem en haar doodsaaie verhalen. ? Ik snap het niet. Hetzelfde geldt trouwens voor haar zoon 🤷

Die aandachtszieke psycho minkukel heeft tig miljoen op haar bankrekening.
En dan nog zaniken over een paar duizend euro’s. Is voor haar hetzelfde als voor mij een paar euro. Haar fantasie slaat echt helemaal op hol.🙃 Gek wijf!