Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon is woedend op collega Anouk


Toen het Voice misbruik schandaal naar buiten kwam was Anouk één van de eerste die zei dat ze stopte met haar rol als coach bij de Voice, omdat ze het een corrupte bende vond.

Dit schoot in het verkeerde keelgat van RTL baas Peter van der Vorst die haar woeden opbelde. Anouk pikte dat niet een schold hem verrot. Sindsdien zijn de twee met elkaar gebrouilleerd.

Nu neemt Waylon die ook coach was in de Voice het in een interview meet weekblad Weekend op voor zijn baas Peter van der Vorst en daarmee laat hij collega Anouk in de steek.

“Het gaat om een beperkt aantal mensen en dat betekent dat wat Anouk zei – ‘het is één grote corrupte bende daar’ – niet klopt”

Waylon zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“Er zijn mensen die ongelooflijk de fout in zijn gegaan en die hebben erg lelijke dingen gedaan, maar dat betekent niet meteen dat het hele programma en iedereen die daar maar rondloopt corrupt is. Ik denk dat we ons daar nu juíst op kunnen focussen.”

“Ik bagatelliseer dit absoluut niet hè. Dat wil ik heel duidelijk maken, dat is heel belangrijk. Maar die vier die nu onder vuur liggen, zijn te nietig om dat hele programma kapot te maken. Zij zijn niet belangrijk genoeg.”

“Dat klinkt misschien heel lullig, het waren sleutelfiguren in het programma, maar we mogen ze niet zoveel credits geven dat zij dat programma voor ál die mensen die het wél goed hebben bedoeld om zeep helpen.”

Waylon wil door als coach bij de Voice.

 “Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet zou willen. Ik ben niet zelf weggegaan bij The Voice.”

“Ik zou het geweldig vinden om terug te komen, niet alleen voor een nieuw seizoen, maar ook om de tijd af te maken die we éigenlijk nog hadden. Het is nu zo lelijk en zo abrupt ten einde gekomen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou willen dat mensen eens iets achter gesloten deuren uit zouden vechten en niet altijd breed uitgemeten in een krant . En Anouk zal misschien in volle emotie dingen hebben gezegd daar waar ze bij een goed gesprek anders zou reageren. Waylon spreekt nu mooie woorden en hij heeft gelijk. Wanneer hij deze woorden ook met Anouk zal wisselen dan denk ik dat hij de neuzen echt weer een richting kan zetten. Want eerder waren diegenen die op auditie kwamen de dupe door abject gedrag van enkele mensen, nu zijn ze wéér de dupe omdat de voice is gestopt. Terwijl er nu de kans kan geboden dat er ook fatsoenlijke mensen bestaan.

Waylon…..zo is het maar net!! Goed gezegd…

Hoop dat het programma weer terug komt 1 rotte appel betekent niet dat je de hele zak weg moet gooien

Mensen oordelen veel te snel.

Ik sta achter Marco en Ali. Laten we eerst maar afwachten of ze schuldig zijn. Het is vreselijk als je vals beschuldigd wordt.
Uiteindelijk veroordeel je een heel gezin.

Ga eerst zelf nadenken.

Je bent niet verplicht om alles wat je hoort in de media daar direct in mee te gaan.
Welk onderwerp het ook is.
Denk zelf na of doe er onderzoek naar.

Niet oordelen.

Van mij mag het programma snel terugkomen. Waylon heeft gelijk.

Zo denk ik hierover.

Wat een gedoe allemaal 😞😕

Waylon jij heeft gelijk. Ik wil ook graag als deze programma komt.