Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe aangifte oud-kandidate the Voice


Het lijkt erop dat er nog veel meer speelt rondom het Voice misbruik schandaal dan we dachten. Er waren in totaal vier hoofdrolspelers Ali B, Marco Borsato, de regisseur en Jeroen Rietbergen. Maar advocaat Sébas Diekstra die de slachtoffers bijstaat gooide gisteren een bommetje op, want er schijnt nog een productiemedewerker betrokken te zijn bij dit schandaal.

Sébas Diekstra liet namelijk gisteren weten dat er een nieuwe aangifte is gedaan door een oud-kandidate wegens misbruik. Daarmee komt het totaal op 6 aangiftes. Waarvan er twee gedaan zijn tegen Ali B wegens aanranding en verkrachting. Één tegen de regisseur en twee aangiftes tegen Jeroen Rietbergen.

Wie de productiemedewerker is waar tegen de zesde aangifte is gedaan is niet bekend gemaakt. Ook het slachtoffer die tevens oud-kandidate van de Voice was is anoniem.

Hieronder de Tweet van advocaat Sébas Diekstra:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Enge vrouw die de brei zo eng alleen maar natrappen eerste klas griezel

En weer van jaren geleden. Nooit aangifte gedaan en nu het in de belangstelling staat is iedereen aangerand en/og verkracht. Ik snap het niet hoor. Of je doet meteen, misschien een paar maanden later, aangifte of je houd voor altijd je mond. Nu lijkt het alsof ze nog even in de belangstelling willen staan.

Wat een lulkoek dat Monique voor het geld bij Andre blijft.
ZONDER Monique had Andre al onder de groene zoden gelegen.
Monique heeft RECHT OP 50 %
EN EIGENLIJK MEER . ZIJ IS ER ALTIJD VOOR DIE KLEINE.