Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schandaalvideo over Chantal Janzen uitgelekt


De stichting Music#MeToo die kort geleden naar buiten kwam met een beschuldiging van wangedrag aan het aderes van Johnny de Mol beweert nu een schandaalvideo te hebben over onder meer Chantal Janzen.

De stichting zorgde ervoor dat Johnny de Mol moest stoppen met het presenteren van zijn eigen talkshow HLF8. De stichting zou namelijk door een vrouw een melding hebben gekregen die stelt een paar jaar geleden door Johnny te zijn gedrogeerd met GHB en daarna in een hotel te zijn misbruikt.

Maar de stichting komt nu dus ook met een nieuwe onthulling over het Voice misbruik schandaal en noemt een aantal namen die tot nu toe nog niet bij dit schandaal waren betrokken.

De stichting zegt er het volgende over:

“Deze video dient ter bevordering van het maatschappelijk debat over grensoverschrijdend gedrag naar aanleiding van de Voice-affaire.”

“In deze video wordt aandacht besteed aan onder meer de volgende personen: mevrouw Linda de Mol, de heer Johnny de Mol, mevrouw Shima Kaes, mevrouw Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van (vermeend) misbruik.”

Vooral de naam van Chantal Janzen springt eruit die de Voice presenteerde en eerder beweerde niks van het misbruik schandaal mee te hebben gekregen.

De video zal op dinsdag 10 mei om 12.00 uur worden gepubliceerd door de stichting.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iedereen wordt kapot gemaakt
Meestal door niets voorstellende personen
Steek eerst hand in eigen BOEZEM
Kijk in de spiegel en dan commentaar

Of miss moet je is indenken dat ze allemaal niet zo jofel zijn in de media en het dus echt allemaal DEEPFAKE is.

Blijven ze bezig met mensen te beschuldigen??? Bahhh

Ik snap niet waar de mensen op het moment mee bezig zijn hoor. Als je het leest is er niemand meer met een goed gedrag. Mooi dan hoeft daar ook niet meer over geschreven te worden want dan valt er niemand meer iets te verwijten. Ze zijn dus allemaal aan elkaar gewaagd. Klaar met mevrouw Colderwei en consorten.

schei nou toch eens uit met al die vuilspuiterij, kijk eerst even naar jezelf

Blíjven jullie aan de gang met iedereen in de stront te duwen. Kijk toch eerst naar je zelf voor dat je andere bekritiseerd. Is er nog niet genoeg ellende in de wereld. Dat gezeik net als mevr de Breij ze heb lef om iemand zomaar een sloerie te noemen misschien is ze er zelf wel één. De gene die iedereen bekritiseerd is te hopen dat die eens door de stront gehaald wordt.