Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis dit geheim mocht niet uitlekken


Peter Gillis is samen met zijn goede vriend Rob Geus gespot in oranje pakken in Barendrecht. Het bleek dat ze aan een aflevering meededen van het programma ‘Jachtseizoen’ wat op SBS6 wordt uitgezonden.

In dit programma moeten een aantal bn’ers uit handen blijven van drie bekende Youtubers van Stuk TV die de bn’ers proberen aan te houden. Het progamma heeft al een succesvol seizoen gehad op SBS6.

Hoe het afliep voor de twee heren is ook al bekend dus wil je dat niet weten en gewoon wachten tot het wordt uitgezonden op SBS6 dan moet je niet verder lezen.

Peter en Rob bleken hun vlucht te eindigen in Barendrecht bij Rob zijn restaurant. Volgens omstanders wisten ze al die tijd uit handen te blijven van de heren van Stuk TV en hebben ze dus gewonnen. Wanneer de aflevering op SBS6 verschijnt is niet bekend, maar het lijkt erop dat dit pas na de zomer zal zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super👍ik kijk er naar uit om dit te zien.

Even iets anders… Nicol wat lief van je om de bewoners van Sonnehove in Someren een broedmachine cadeau te doen,zoveel blije gezichten van mensjes is geweldig.🌺