Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen denkt er niet aan om terug te keren


Dat de talkshow Vandaag Inside is gestopt is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Johan had er genoeg van en zei dat die ging stoppen met de talkshow. Dit kwam ook mede omdat Talpa niet achter de heren ging staan en zelfs eisten dat ze een voorgeschreven briefje zouden gaan oplezen om excuses te maken.

Johan weigerde dit en Wilfred en René zijn loyaal aan Johan. Dus toen Johan besloot te stoppen zeiden Wilfred en René dat ze ook niet zouden blijven. Maar nu blijkt dat Wilfred toch gaat kijken of er nog iets mogelijk is. Wellicht gaat Wilfred met John de Mol praten en proberen om Johan weer over te halen om terug te keren met garanties natuurlijk.

Maar nu krijgen we te horen dat Johan er echt helemaal klaar mee is. Hij piekert er niet over om terug te keren. Volgens een insider heeft Johan geen zin meer in al het gezeik en wil hij niet met meel in de mond praten in een talkshow.

De inspanningen van Wilfred om Vandaag Inside toch terug te laten keren lijken dan ook op niets uit te lopen. Ook John de Mol schijnt Johan niet meer te kunnen overhalen. Johan voelt zich gewoon zwaar genaaid door Talpa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als hij niet meer wil dan laat hem definitief stoppen en blijf niet achter hem aan lopen.
Hij heeft er ook de leeftijd voor om te stoppen,ga van je oude dag genieten Johan.

Gelukkig..laat die kwallen maar spelletjes thuis doen bij zijn vrouw

Geweldig gezegd!

Zonder Johan is het programma gedoemd om te mislukken!
Wat niet wegneemt dat ik het met zijn uitspraken niet altijd eens ben!
Hij moet wel veel minder over de grens gaan er zijn ook nog gedragscodes.

Werd hoogtijd

Maam en enquete en vraag aan de kijkers of johan derkse terug moet

Johan,
Ik ben een leeftijdsgenoot, ook 73 jaar oud.
Maar laat je niet zomaar wegzetten.
Laat die 800000 fans niet in de kou zitten.
Ook ik ben het niet altijd eens met je ‘m.n. over religie en koningshuis.
Maar ik stel je uitgesproken mening op prijs.
Kom op.. Laat je niet kisten. KOM TERUG.
BERTUS VAN DEN DIKKENBERG

Helemaal met Bertus van den Dikkenberg eens. Johan, je zei altijd: Wat ze over mij zeggen, laat mij koud. Zorg dan dat dat ook koud blijft. Kom terug. Hoe moet ik mijn avonden nu vullen.

Ik snap het helemaal Johan dat je stopt maar ik vind het wel verrekte jammer.
Het was werkelijk mijn liefste tv programma.
En oke, je had je verhaal ook net iets anders kunnen vertellen maar dat heb je zelf al gezegd.
Dan had het klootjesvolk niet zo lelijk gedaan en was er niets a d hand geweest.
Tjonge ik vind het zooooo jammer he dat het nu gedaan is.
Dat wilde ik even kwijt.
Mart

Heel jammer maar kan het me van Johan helemaal voorstellen. Ik hoop van ganser harte op andere zender weer te kunnen genieten van deze ongezoute conversaties. Wel opschieten graag want ik ben al 84 en wil nog graag enige tijd ervan genieten. (Ik vond het wel een “grove” maar ik weet hoe mannen soms praten). Hup Johan….

Zitten we op jou antwoord te wachten niet dus.phffff

Ik begrijp Johan wel , als hij nu terug komt moet hij een contract tekenen dat hij niks mag zeggen . Nou dan kun je beter gaan rentenieren en een middel vinger opsteken naar die azijn zeikers die niet begrepen hebben wat jij met je verhaal bedoelde richting Johnny de Mol.

Ik vind het bijzonder jammer van besluit Johan,was het enige waar ik altijd van genoot,als er iemand excuus moet maken zijn die lafaards van SBS 6,ben inmiddels 82 jaar en ik heb begrip voor Johan,als je tegenwoordig toch hoort waar ze zich mee bevredigen valt het verhaal van Johan te begrijpen.
Verder hoop en bijna smeek ik om alles maar dan ook alles in het werk te stellen om Johan met ongezouten meningen terug op de buis te krijgen.graag mening of handtekening aktie starten.

Wat er gebeurt is, is een afspiegeling hoe het er tegenwoordig aan toe gaat. Grensoverschrijdend gedrag is niet goed te praten. Misbruik moet bestraft worden. Wel vind ik dat we doorslaan je kunt niets meer zeggen of je staat met een beetje pech voor de rechter. Vroeger floot je naar een meisje die je leuk vond. Ik zou het in deze tijdgeest niet meer durven. Voor mij gaat het allemaal te ver.
Dus Johan pak de draad weer op, gewoon doorgaan.

Zwaar genaaid door Talpa? Maar Johan, naai jij ook niet iedere kijker met een fake verhaal alleen om zelf in het middelpunt van de aandacht te kunnen blijven?

Spijker op zijn kop.

Haha , voel jij je genaaid dan ? Je hoeft niet te kijken hoor met je gelul .

En waar komt dat ‘kotsen’ ineens vandaan? Het enige kotsen in deze is over de gehele gang van zaken. Tijdsgeest toen, moraal en preutsheid nu, Johan tegen de wereld, de wereld tegen Johan… en niemand is eerlijk genoeg om de eigen tekortkomingen onder ogen te komen…

Als je het programma gezien had dan weet je waar.het kosten vandaag komt.

Erg jammer maar begrijpelijk

Een man met ballen

En een kaars

Johan wil alleen doen wat hij wilt en als dit betekent dan maar grote groepen worden gekwetst maakt hem dit niets uit. Hij noemt het gezeik en ik noem hem een grote egoïst met een nog groter ego. Hij mag altijd iedereen schofferen maar als hij tegengas krijgt vind hij zich ineens ten onrechte aangevallen. Grof zijn is oke maar val niet steeds iedereen hiermee lastig want hij krijgt alleen maar bijval en bewondering van hen die hetzelfde nare karakter trekje hebben Zo als bv zijn compaan van der Gijp……. Die lacht er het aller hardst om maar hij kan dan ook niet zelfstandig denken

Er zit een aan en uit knop aan je TV , zeikwijf !

Ria en els ouwe zuurpruimen man man man kansloze figuren zijn jullie.ga lekker terug achter jullie geraniums phhfffff

Marcoooo 😂😂😂😂😂
Helemaal mee eens!!!!!!

Daar hebben we Ria weer hoor de feministische vrouw vol trauma’s.
Die alles projecteert op elke grap die een man maakt.
Ga je woke frustraties afreageren op jezelf.
En laat je bij de GGZ behandelen voor je problemen.
Val anderen niet lastig met je trauma’s en ellende.

Dat dus!

jammer, was een super leuk programma, maar snap het wel vanJohan.

Ik Gerard 54jr uit Enschede. Eens met Ria, mijnheer Johan Derksen kan of mag iedereen schofferen of omlaag halen.?.Staat hij zelfs een negatief! Dan is hij op zijn teentjes getrapt. Johan had niet met die flauwe grap vertellen. Valt slecht in deze tijd. Het zal mij een rotzorg zijn of hij terugkomt. Gerard. Voor hem 10 anderen.

Dan heb je niet begrepen.Wat die bedoelde te zeggen.
Kijk het is geen leuke grap.Maar er waren anderen bedoelingen bij betrokken.Vanmorgen las ik dat De Koning in gesprek was met Gene. Over dit onderwerp
Kijk dat even terug.

Geraniums kopen en achter gaan zitten nog zo’n zeur.