Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato is zwaar depressief en zit in therapie


Het schijnt niet echt goed te gaan met Leontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou zwaar depressief zijn. Eerder lieten Dennis Schouten en Jan Roos nog weten dat ze hebben gehoord dat Leontine elke dag aan de drank en verdovende middelen zou zitten.

Inmiddels lijkt Leontine haar problemen niet meer alleen te kunnen oplossen. Ze heeft hulp gezocht en is door BekendeBuren bij een therapeut gespot. Ook gaan er sterke geruchten dat Leontine binnenkort afscheid gaat nemen van haar achternaam en door het leven wil gaan met haar meisjesnaam Leontine Ruiters. Dit zou betekenen dat ze haar man Macro niet meer steunt en ook niet de rechtszaak wil afwachten die tegen hem loopt.

Een jonge vrouw uit de privésfeer van Marco heeft namelijk een tijdje geleden aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding. De vrouw was ten tijde van de aanranding minderjarig.

Leontine bleef de hele tijd achter Marco staan en hem steunen. Hoewel we hier al eerder de eerste breuken in zagen. Leontine woont namelijk al niet meer bij Marco, maar heeft haar eigen woning. Toch waren veel mensen ervan overtuigt dat Leontine en Marco bij elkaar zouden blijven en Leontine alleen even een adempauze wilde om alles op een rijtje te zetten.

Eerst al het vreemdgaan van Marco met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle aantijgingen rondom het misbruik schandaal van The Voice met als klap op de vuurpijl een aangifte wegens aanranding. Het lijkt het voor Leontine toch echt klaar te zijn en wellicht is dat ook het beste voor Leontine. Want of Marco nou schuldig is of niet één ding is al een hele lange tijd duidelijk. Marco is een grote leugenaar en heeft Leontine zonder dat ze het door had jarenlang bedonderd met andere vrouwen. Dat alleen al had genoeg moeten zijn voor Leontine om de stap te zetten om Marco definitief uit haar leven te laten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doet ze goed voor haar zelf te kiezen en haar kids
Zo,n vent wil je toch niet

Iedereen kan wel zeggen dat juist zîj de vrouw is die van kaarsen houdt, îk geloof er niets van, Johan Derksen îs niet zó, ja, verhalen aandikken, dát kan hij als geen ander, maar die zogenaamde vrouw bij wie het gebeurd is, meldt zich pas ná 52 jaar ????
Is dát geloofwaardig ???
Denk na, en trek zélf je conclusie !!!!

Jan houdt Leontien ook al van kaarsen?????🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

sja half nederland is depressief en zit aan de pillen want voor psychologen staat voor het gepeupel een wachttijd van vele maanden
geld voor een fatsoenlijke therapeut is er niet

dus voor leontien is het echt niet zoveel erger omdat ze een bekende is.
ze hoeft maar te knippen met haar vingers en alles word geregeld.

beterschapjes hoor
er komt vast weer een betere tijd, veel sneller als voor een gemiddeld mens uit peupelland

doei leontien

Ongelofelijk zij als Bn-er kan er al meteen terecht.
Ik wacht al 4,5 maand bij 2 instanties om coaching/psychologische hulp.
Ben nog lang niet aan de beurt.
Als je wat geld bied en bekend bent, hebben ze wel interesse in je!
Pas op dat ze je hebben en houwen niet aan de roddelbladen doorsluizen.🤪
Die rijkeluis types zijn hun dip zo te boven, Leontien ook zij werkt al vele jaren niet, doet niks anders dan feestje hier en overal, zonreisjes maken met vriendinnen die die daarop trakteert, massage, welness, schoonheidsbehandeling, bodybags etc.
Zij heeft niet eens tijd om te treuren of depri te zijn met zo’n happy live vol leuke vooruitzichten en uitjes!

Zwemt in het geld, tig vakanties elk jaar, vrijheid al jaren lekker rentenieren & nog depri.
Mens wees eens dankbaar!
Jij hebt het zoveel makkelijk dan de gewone mens.
Die kan niet even eropuit bij problemen en/Of liefdesverdriet en feesten en zonnen in een tropisch warm oord als afleiding. Of een relax/burn-out therapie tussen de palmbomen doen.
Hondje nemen omdat je toch alle vrije tijd hebt. Feestjes op de rode loper, uit eten, shoppen, make-over bij visagist doen, jouw leven is bijna alleen maar lol. Hoezo zo ontevreden?
Ga maar eens 1 week in de schoenen van de normale vrouw staan.
Dan besef je pas wat overleven is!