Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René Froger zit flink in de problemen


Het zit de Frogertjes de laatste tijd niet echt mee. Zo overleed laatst nog geheel onverwacht hun hond en blijkt vandaag ook nog dat ze financiële zorgen hebben.

Bekendeburen meldt namelijk dat het vermogen van de twee bedrijven van René Froger met maar liefst 1,1 miljoen euro is gedaald. Dit lijkt alles te maken te hebben met de coronapandemie waardoor René niet kon optreden.

Natasja Froger gaf eerder in een interview in de Story aan dat de coronapandemie ook goede dingen heeft gebracht voor haar gezin. Zo konden ze meer tijd met elkaar besteden.

Natasja zei er in de Story het volgende over:

,,Voordat alles op slot ging, leefden we naar onze agenda’s en moesten we met een rood kruis aangeven op welke dag we samen konden zijn.”

,,Dat is ons de afgelopen twee jaar wel duidelijk geworden. We vonden het heerlijk om zoveel samen te zijn. En voor de komende jaren willen we dat dat zo blijft.”

Overigens hoeven we ons geen zorgen te maken over de Frogertjes. Ze houden ondanks het verlies van 1,1 miljoen euro nog wel wat centen over om van te leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

O nou geen medelijden met de frogertjes
Mevr Natasja krijgt ook vorstelijk betaald voor dr stage in het ziekenhuis.De echte stagelopers krijgen dat niet betaald.

Ook al het andere zorgpersoneel niet voor een maand hard werken.
Echt buiten elke proportie

Wat een gezeik! Ze moeten zich schamen en niet klagen! Er zijn mensen die amper te eten hebben! Die amper rond kunnen komen! Een miljoentje meer of minder wil voor hen niks zeggen!

gekletst.
rene froger heeft geld zat.

Schamen .moeten die mensen zich er is armoede genoeg onder onze eigen mensen
Overal waar die zogenaamde bners aan mee doen krijgen ‘er erg genoeg het betaald daar hoor je ze nooit iets over zeggen zou zeggen tenuetje ga eens een half jaar van de bijstand leven zonder toeters en bellen dan piep je wel anders!

1,1 miljoen minder zal wel naar de bijstand moeten lekker belangrijker zijn mensen die sterven van de honger in dit wel varen land. En wij maken ons druk dat een miljonair 1,1 miljoen minder heeft verdiend

Dan verkopen ze toch een van hun vele auto’s!😤😜 Of gaan ze ipv 8x per jaar 4x op vakantie of iets minder luxe.
Die lui hebben vele miljoenen, 1 minder merken ze niet eens.
Is hetzelfde als 1 euro minder voor mij per maand. Wij het gewone volk moeten pas elk tientje tig x omdraaien.
Kleding bij kringloop halen & fruit/groente op markt bij afprijskraampje, alles zo goedkoop mogelijk om het te redden. Met een fulltimebaan & veel overwerken.
Altijd zuinig leven en van vakantiegeld ’t tijdje uitzingen met boodschappen.
Zo leven vele harde werkers.
Die Frogers leven het luxe leventje!
Geen gezeur en gezeik van hun ajb.

Met 1,1 miljoen gedaald alsof er niets meer over blijft? Wat moeten wij met onze minimum inkomsten en al die vaste lasten die duurder zijn geworden NL Burgers, ondernemers die daar ook de dupe van zijn Zelf mensen krijgen een energie toeslag krijgen om hun energie rekening te kunnen betalen De Frogers moeten niet klagen Heel NL zat toch met een coronapandemie!

Wat erg voor ze gelukkig komen er steeds meer voedselbanken bij maar denk dat het daar wel goed zit met die rijke sloebers 1,1 miljoen verlies op wat? 20?

Geschatte vermogen 25 miljoen

Henk
Wat een jankers straks staat hij weer te blèren in de Arena zingen kan hij niet

Ik vind het brutaal.
Dat het prive zomaar van mensen wie je ook bent op straat komt artiesten werken nou eenmaal harder. En wij als gewone burger. Leven nou eenmaal anders dus mensen niet zeiken.