Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuw slachtoffer Johnny de Mol meldt zich


Johnny de Mol stopt per direct met zijn eigen talkshow HLF8 op SBS6 na een heftige nieuwe onthulling van een vrouw die zegt dat Johnny haar heeft gedrogeerd met GHB en daarna heeft misbruikt in een hotelkamer.

Deze week kwam er blijkbaar een brief binnen bij de advocaat van Johnny de Mol van een stichting tegen misbruik. In deze brief eist de stichting per direct opheldering over een ernstig voorval wat zich een aantal jaar geleden heeft afgespeeld.

De stichting laat weten dat ze een serieuze melding hebben ontvangen van een vrouw die Johnny ervan beschuldigt haar te hebben gedrogeerd met GHB om haar daarna te kunnen misbruiken in een hotelkamer.

De advocaat laat aan de Telegraaf weten dat Johnny deze nieuwe beschuldiging ontkent.

 „Johnny de Mol heeft nimmer, waar dan ook ter wereld, een ander persoon met wat dan ook gedrogeerd en hij heeft ook nimmer iemand seksueel misbruikt.”

Eerder werd Johnny ook al door zijn ex Shima Kaes beschuldigt van hele heftige dingen. Shima heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en in die aangifte staat onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Ook in deze zaak ontkent Johnny alles. Hij heeft zelfs eerder gezworen met twee vingers in de lucht in zijn eigen talkshow HLF8 dat er niets van waar is.

Nu legt Johnny dus per direct zijn werk voor de talkshow HLF8 neer. Johnny zei er zelf vanavond in de uitzending van HLF8 het volgende over.

„Gasten ontvangen om gezamenlijk een vrolijke en boeiende show te maken is voor mij nu even niet meer te doen. Het valt mij zwaar maar ik stap nu opzij om te werken aan mijn verdediging.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze dame denkt net zo als Shima kaes op een makkelijke mannier geld te vangen.LaatJohnny de zijn wat ie is maar denk dat dit een geld beluste vrouw is net als die Shima die ook denkt dat er geld te halen is bij fam de mol.

Zal wel van Shima of een vriendin van haar zijn die aanklacht.
Lag hoor anonieme melding doen, ook dat ze dit serieus nemen.
Als je wat te melden hebt, geef je je naam en dr bewijzen. Nu kan elke gek wraak nemen om ontslag of afwijzing.
Met een verzinnen anoniem verhaal.
Belachelijk!

Die klote Shima en corrupte nepadvocaat hebben een anonieme tip uit hun hoge hoed getoverd.
Om haar aanklacht meer draagkracht te geven. Anonieme meldingen moeten ze niks mee doen, is onbetrouwbaar. Puur wraak van een golddigger is dit. Die Shima gunt hem geen happy family. Goed straffen als bewijs er is, dat zij vooral op geld uit is.
Schandalig gedrag!