Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Natasja Froger is kapot van verdriet


Natasja Froger de vrouw van Rene Froger laat weten dat ze echt heel droevig is. Op haar Instagram account plaatste ze namelijk onderstaand bericht. Bobby de geliefde hond van de familie Froger is namelijk plotseling overleden.

Vorige week wilde Bobby opeens niet meer eten. Eerst dacht Natasja nog aan iets van een griepje ofzo, maar toen ze naar de dierenarts ging bleek het allemaal veel erger. Bobby bleek kanker te hebben en het was al uitgezaaid door zijn hele lichaam.

Natasja zegt er het volgende over:

”Sometimes the hardest thing and the right thing are the same…💔
Wij hebben afscheid moeten nemen van onze lieve Bobby 😢. Onze schat, altijd vrolijk lief en loyaal. Vorig weekend wilde ze niet meer eten en na onderzoek bleek dat ze tumoren had, uitgezaaid naar al haar organen. Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken wat de beslissing nog moeilijker maakt maar het is beter voor haar. Houden van is ook loslaten, al doet dat zo ontzettend en gemeen veel pijn. 😢💔 Dag lieve lieveling ❤️❤️❤️.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sterkte !!!

Sterkte jammer om zo je vriendje te verliezen

Heel veel sterkte met dit verlies .maar ik weet zeker dat ze een superleven heeft gehad R.I.P . Bobby

Heel veel sterkte..je verliest een dierbaar gezinslid😪

Heel veel sterkte met het overlijden van jullie allerliefste Bobby .

Bobby , is nu over de Rainbow bridge ..
R.I.P Mooie Bobby 💖

Ik wens jullie alle kracht om dit grote verlies te dragen
Het doet zo PIJN om ze te laten gaan
Maar ze gaat altijd met je mee waar je ook bent
Vergeten doe je ze nooit

Heel veel sterkte met het dragen van dit groote verlies.

Sterkte met het verlies van bobby
Boy onze benner huilt mee met het verlies

Er overlijden dagelijks zoveel geliefde dieren bij mensen thuis, waarom moet dat bij BN’s publiek gemaakt worden, is dat erger!!!

Idd beetje heel overdreven.
Het is erg dat je een dier verliest dat jaren bij je is geweest en waar je van houd.Wij hebben zelf ook een kat 15 jaar gehad en van de 1 op de andere dag verloren.Maar om nou net te doen of de wereld vergaat is ook wel overdreven.

Het doet pijn heel veel pijn, mijn Joris een Norfolk 10jaar oud ook in een tijdsbestek van 2wkn. Tumor in de milt, toch de operatie aangegaan en tijden zijn operatie overleden💔. Nu 6mnd geleden, sinds 4wkn een nieuwe pup Duitse Herder langhaar maar ik mis m’n Joris nog steeds en het verdriet blijft. Ik wens jullie heel veel sterkte toe🍀