Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek haalt keihard uit naar Johnny de Mol


Gisteren ging het in de talkshow van Eva Jinek onder meer over het feit of Johnny de Mol schuldig is aan het mishandelen van zijn ex vriendin.

Een aantal dagen geleden lekte namelijk de aangifte uit die Shima de ex van Johnny tegen hem deed. Daarin stond onder meer dat Johnny haar verschillende keren geschopt, geslagen en zelfs een gewurgd had.

Johnny zei in zijn eigen talkshow HLF8 dat er niks van waar is en zwoor zelfs met twee vingers in de lucht dat het allemaal leugens zijn.

Eva Jinek vindt dit niet zo een handige actie van Johnny en ook Angela de Jong  snapt niet waarom Johnny heeft gezegd dat er niets van waar is. Er is nog steeds een geluidsfragment waarin Johnny toegeeft wat hij Shima allemaal heeft aangedaan. Hoe gaat hij dat geluidsfragment in de rechtbank dan goedpraten?

Eva Jinek:

“Dat je daar gaat staan en zo dat gebaar maakt met twee vingers, een soort universeel gebaar van: ik spreek de volledige waarheid… Dat impliceert dat al het andere dat er gezegd is onzin is. Als later blijkt dat het niet helemaal klopt, dan lijkt me het problematisch als je het zo expliciet hebt gezegd.”

“Het kleurt natuurlijk wel ook het werk wat je doet, denk ik. Het ligt er als een soort ehhh… Nou ja, de kijker is ervan bewust. Elke keer als ze naar jou kijken denken ze aan wat jij hebt gezegd of wat er speelt in de media.”

Angela de Jong:

“Deze zaak is al anderhalf jaar oud. We hebben al behoorlijk wat dingen gehoord, waaronder een geluidsfragment waarin hij dingen toegeeft. Ja, is het dan heel slim om zo op televisie te gaan staan van: ‘Ik heb het niet gedaan’? Je kan dan niet meer terug.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat die maffe Jinek eens naar haar eigen kijken , zei is een arrogante zakkenvuller met dat waardeloze en nietszeggende programma van haar, ik kijk niet meer naar dat domme gelul van die trut.

Helemaal mee eens…ben er al lang klAar mee en kijk niet meer

Kan me niet voor stelllen dat Johnny zoiets doet. En als het dat gebeurd is dat mankeerd het ook iets aan shima. Wat heeft zij gedaan ? Misschien heeft zij wel met een mes voor hem gestaan ? Zulke mensen proberen altijd een slaatje uit te slaan , misschien heeft hij wel moeten verdedigen voor haar! Beelden zijn er niet. Maar waarom heeft zij het fragment opgenomen? Om hem een hak te zetten. Dat is toch heel duidelijk?

Ik begrijp niet ,dat er zo over die Jonny de Mol word geschreven.Het lijkt wel of hij nu al veroordeeld is door heel Nederland .Laten we nu eerst een de rechtbank afwachten.En dan pas oordelen over iemand .
Wees verstandig .