Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis weer in het ziekenhuis beland


Vorige week werd Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Gelukkig blijkt er in het ziekenhuis niks ernstig aan de hand te zijn. De artsen wijzen naar het hoge suikergehalte in zijn bloed als oorzaak van zijn klachten.

Maar gisteren was Peter opnieuw in het ziekenhuis. Dit keer was het gelukkig enkel voor wat onderzoeken. De artsen zijn er toch niet helemaal gerust op en wilde Peter graag nog verder onderzoeken.

Peter moet allemaal aparte onderzoeken ondergaan zo krijgt hij een mutsje op om zijn hersenactiviteit te meten en moet hij in de MRI-scan.

In Shownieuws laat Peter weten dat hij het heel eng vindt om in een MRI-scan apparaat geschoven te worden. Het heeft namelijk een keer klem gezeten in zo een apparaat en dat was geen pretje. Gelukkig doen ze Peter nu in een extra grote machine voor mensen die wat zwaarder wegen.

De uitslagen van zijn onderzoeken zijn nog niet bekend, maar Peter heeft beloofd alvast te beginnen met diëten en gezonder te leven.

Hieronder de foto van Peter in het ziekenhuis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerst maar eens vele kilo’s afvallen.En de worstenbroodjes en fricandellen niet meer aanraken.En dan nog ons Nicolleke de deur uit doen.Dat scheelt ook gewicht en in je portemonnee .

Ons Nicolleke zal zich echt niet zomaar op straat laten zetten door Peter. Ben daar maar niet bang voor. En wie trekt anders zijn schoenen aan en strikt zijn veters. Want zelf kan hij het niet.

Gainers zijn mensen die ervan genieten om aan te komen of van het idee om aan te komen. Feeders helpen juist iemand anders om aan te komen en genieten daarvan.

Stom antwoord, waarom moet Nicole de deur uit? Een beetje jaloers Areke?

Nee hoor totaal niet.
Op zulke a sociale mensen ben ik totaal niet jaloers.Het is alleen zo jammer dat ie met zn gezondheid speelt.

Precies FEEDERS noemens ze dat in Amerika

Fijn bedrijf
Vriendelijk personeel

Als ik lees wat hij naar binnen werkt aan eten en drank is het niet gek dat je wat krijgt.

Eerst zelf maar eens wat aan gaan doen.Zo als hij leeft kost het alleen maar geld aan medische onderzoeken,terwijl hij er zelf aan moet gaan werken.

Wat een ontzettende pisvlek.
VETKLEP MET TE VEEL GELD.
Wat een kneus

Goede commandeur en sta maar wordt fox wilt van.kan niet.maar Nederlandse mensen aan nemen die begrijpen wat ze moeten doen.
Polen lopen de kantjes er af.
Laat peter zijn handen ook eens uit steken net als die Nicol .
Ik ga niet naar hun park teveel verhalen en foto’s gezien hoe het uit ziet.

Hij is wel iets te zwaar maar met z’n jong dinkje moeten de kilo,’s er toch af vliegen

Moddervet is hij & vreet zich de svhompes.
Overal scheut aan, zoon ook veel te dik.
Zo wordt je niet oud, als je gezondheid je niks waard is.