Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar?


Gisteren won Max verstappen na een spannende race de Grote Prijs van Saoedi-Arabië. Maar als snel werd duidelijk dat Kelly de vriendin van Max nergens te bekennen was.

De geruchten gaan al langer dat Max en Kelly relatieproblemen hebben. Maar het lijkt er nu steeds meer op dat de relatie niet meer lang zal duren. Kelly was namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

De buitenlandse pers weet het in ieder geval zeker Max en kelly zullen binnenkort officieel bekend maken dat ze allebei hun eigen weg kiezen.

Kort geleden ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Kort daarna vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Max denk maar zo,vrijheid, blijheid je bent nog zo jong om je te binden

Max moet blij zijn dat hij verlost is van die griet moet hij ook nog andermans kind opvoeden laat ze maar snel een ander zoeken is geen meisje voor MAX opgeruimd staat netjes

En daarom zal Moon van de kermis ook nooit een andere vent krijgen wie wilt er nu een kind van een kamploeder opvoeden terwijl dat niet zijn eigen kind is denk daar maar aan

Lo(e)ser grijpt iedere gelegenheid aan om ‘r frustratie te uitten , zelfs off-topic
draait jouw bekrompen wereldje alleen om de moeder van kleine Dré , Zielig en voer voor dr. Phil .

Precies Haartje, perfect omschreven zoals het is, in de show van Dr. Phil zou ze 100% passen die psycho LOES.🤣😆😂

Dorpsgek Loes jij bent geobsedeerd door Moon, ex van André.
Eng stalkend persoon ben je, jij projecteert de haat naar je zelf op Moon. Pure jaloezie!!! Zieliggggg.

Klopt, volgens mij ging het hier over Max, toch?

Ja elke dame gaat weg zeg als je zo met zo dorpsidioot als Ali B samen gezien wordt.

Het was te verwachten als de dames hun zin niet krijgen dan is het gedaan Max laat je niet kisten En denk aan wat je doet

Ach ja, dan heeft max nu genoeg tijd voor xijn race.

Ja vrouwen met kinderen van iemand anders komt vroeg of laat gedonder van

Dat is onzin wat je daar uitkraamt ik heb 2 Kids en mijn vrouw heeft er 3 en dat gaat prima dat er helemaal geen opstootje voorkomen dat klopt ook maar dat zijn kleine akkefietjes die niks voorstellen

Wat zitten hier zielige commentaren bij. KINDEREN VAN EEN ANDER OPVOEDEN !!!! wat erg dat dit geschreven word. En de “vaders v” van die kinderen moeten dan ook maar geen vrouw meer krijgen want anders zitten die vrouwen met die kinderen opgescheept als het hun beurt is? Echt kortzichtig dit.

Trieste reacties hier! Get a life.