Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel en Klaas doen voor het eerst hun verhaal


Rachel Hazes heeft voor het eerst een uitgebreid interview voor de Nieuwe Revu gegeven aan journalist Andries de Jong met haar nieuwe vriend Klaas Otto.

Journalist Andries was stomverbaasd dat Klaas ook aanschoof bij het interview, want dit was niet gepland. Andries zou eigenlijk enkel een interview met Rachel doen. Maar hij kon ze geluk niet op toen Klaas samen met Rachel verscheen op de afgesproken plek en ook wilde aanschuiven bij het interview.

Op tweederde van het interview zei Klaas dat hij er opeens vandoor moest en liep weg. Rachel moest hierna nog een paar foto’s schieten en vertrok alleen.

Hieronder het filmpje met het 10 minuten durende interview.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik weet niet of het echt is met die twee. We wachten het af. Ze doet echt alles om in de belangstelling te staan, dus…..

Stop nou eens om aandacht te geven aan deze vrouw ze wil in de anonimiteit laat haar a u b gaan ze heeft al genoeg gesloopt zoals Holland zingt hazes alleen maar om haar portemonnee te vullen

een groot toneelspel van komediant raggel. het leek bassie en adriaan wel waar raggel net als bassie zwaar overdreven verliefd doet op een man die je ziet denken wat hij daar daar in vredesnaam aan het doen is met de grootste aandachtszieke vrouw van nederland. het zal je moer maar wezen zeg, wat een genante vertoning.
om te gieren zo slecht.

Ach ja…soort zoekt soort toch

Over een paar weken is die onzin relatie weer over.Eerst gaat ze nog proberen om haar nieuwe stiefdochter aan haar drugs ,drank en gokverslaafde zoon te koppelen.

Areke hahahaha👍😁🤣🤣🤣😂😜👌

Veel geluk in jullie liefde gewenst Rachel je durft openlijk je gevoelens te tonen.
Laten we snel hopen op een huwelijk van Jou en ook van Andre en Monique.
En daar bij liefdesbaby,s

Rachel doet haar verhaal en de grote liefde zwijgt.
Misschien van hem wel verstandig