Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rene van der Gijp haalt keihard uit naar Maarten van Rossem


Gisteren in de talkshow Vandaag Inside haalde Rene van der Gijp keihard uit naar Maarten van Rossem. Volgens Rene is Maarten helemaal de weg kwijt.

Maarten deed volgens Rene een aantal rare uitspraken in het programma Wintertijd waarin hij werd geïnterviewd. Zo zou Maarten hebben gezegd dat hij graag live op de tv dood zou willen gaan. Dat viel bij Rene in het verkeerde keelgat. Rene denkt dat de bekendheid van Maarten naar zijn hoofd is gestegen.

Ook haalde Wilfred Genee nog even aan dat Maarten ooit had gezegd dat hij maar één keer in de twee weken onder de douche stapt. Hij schijnt dus ontzettend te stinken en volgens Johan Derksen is dat niet zo fijn voor de mensen met je wie werkt.

Bekijk hieronder het filmpje met het desbetreffende fragment over Maarten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weet je waarvan je gaat stinken?
Van 2 keer per dag douchen met die gore douchegel.

Die v/d Gijp is zelf een vieze goorlap. Wat een min achterbaks stuk stront is hij.

Goh ik wist niet v.d. Gijp bij Maarten in huis woont , hij weer het zó precies wanneer er een douche wordt genomen🤬

Laat Maarten in zijn waarde domme v.d. Gijp, je kunt op velerlei gebied een voorbeeld aan hem nemen en in zijn schaduw kun jij nog niet eens staan!!!

Een voorbeeld aan hem nemen, bent u blind mevrouw? Hij draagt altijd dezelfde kleding zwart!! Hij is gewoon een eige wijze man die denkt dat hij alles weet.

Inderdaad, helemaal mee eens!

Hij weet niet alles nee. Maar wie wel in deze wereld? Hij heeft als professor Geschiedenis wel heel veel kennis en vooral mensenkennis op gedaan.
Gijp en z’n kinderclubje kunnen wat dat betreft niet eens in z’n schaduw staan.
Daar komt bij dat ik deze ‘verdediging’ van Gijp wel heel infantiel en zwak, om eens in sport termen te blijven. Zo reageren inderdaad tieners van 17 die totaal niks inhoudelijks kunnen inbrengen. Zwaktebod hoor.

V d Gijp is een kleuter, dat is duidelijk, maar soms zegt een kleuter ook ware dingen..die Maarten is maar een vies onverzorgd ongeschoren mannetje die denk dat ie de wijsheid in pacht heeft. Daar heeft kleuter v d Gijp een punt. Ik blief ze beide niet, trouwens ene Derksen is al net zo,n zielige kleuter.

Het zijn allebei eigenwijze drollen en vind ze allebei reuze amusant

Maarten is een intelligente man en professor met behoorlijk wat mensenkennis. Hij heeft er heel hard voor moeten werken en studeren.
Hebben deze heren uberhaupt ooit wel eens een goed (studie) boek van dichtbij gezien.
Nee, Maarten weet niet alles, maar wel heel veel.
Die heren bij VI kunnen inderdaad niet in zijn schaduw staan. Zijn alleen beroemd geworden met wat voetballen en provoceren en belachelijk maken. Kleine jongens tv dus.

Daar komt bij dat je je ook gewoon aan de wastafel kunt wassen en dus niet vaak onder de douche gaat. Daar heeft Maarten zich nooit over uitgelaten. Dat ie dus zou stinken zijn allemaal ‘aannames ‘. Slaat dus nergens op. Gijp en consorten hebben het blijkbaar nodig om minderheden te bashen en belachelijk te maken, gewoon om zich goed te voelen. Heeft totaal niks met het hebben van een mening te maken. Is gewoon lekker en te gemakkelijk willen scoren, om maar in sport-termen te blijven.