Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk is een zeikerd achter de schermenDit weekend was er veel gezeik bij de concerten van Heel Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Andre Hazes was zelf niet op het podium te zien, maar werd wel in het publiek gespot met zijn goede vriend Wesley Sneijder. Roxeanne Hazes gaf wel een mooi optreden alleen negeerde ze haar moeder en sprak ze totaal niet met haar. De twee hebben nog steeds ruzie met elkaar.

Samantha Steenwijk geeft ook altijd een optreden tijdens deze concerten, maar Samantha blijkt een enorme attitude te hebben achter de schermen. Volgens een aantal crewleden doet Samantha alsof ze zelf een kind is van Andre senior. Ze blijkt vrijdag na de concerten te hebben doorgehaald met Rachel Hazes en haar vriendinnen en de volgende dag tijdens het tweede concert achter de schermen maar zeiken en klagen hoe zwaar ze het had en hoe moe ze was. Dit viel totaal niet goed bij haar collega’s en de crewleden.

Jeroen van der Boom was er ook weer bij, maar dit wordt echt niet gemogen door zijn collega’s. Het schijnt een ontzettende vervelende vent te zijn die door iedereen daar wordt uitgekotst behalve door Rachel. En dat is dan ook de enige reden dat hij daar nog mag optreden.

Paul de Leeuw was ook van de partij en viel in voor Peter Beense die niet kon. Paul blijkt na zijn optreden meteen weer richting huis te vertrekken. Hij had geen zin om achter de schermen te blijven hangen en te kijken naar de optredens van zijn collega’s.

Deel deze juice!
 1. J rijkers

  Dit is toch te verwachten andre hazes wordt tot vervelens toe door Rachel door de strot geduwd alleen maar voor haar bankrekening andre zou zich omdraaien in zijn graf als hij begraven zou zijn ik hoop dat iemand Rachel uit haar fantasie wereld haald nog even en onze geliefde volkszanger wordt een gehate man door zijn zogenaamde weduwe

  • Areke

   Samantha wie?
   O die vrouw die denkt dat ze kan zingen en showbizz deskundige is.
   Een hit heeft zij in iedergeval nog nooit gehad.Maar ze draait dr kont wel overal tussen.Doet ze toch goed.

Geef een reactie