Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Peter Gillis bedrogen door Nicol?


Er doen keiharde geruchten de ronde dat Nicol de jongere vriendin van peter Gillis vreemdgegaan zou zijn. Dennis Schouten deelde namelijk een foto waarop Nicole zoenden met een onbekende man tijdens carnaval. Ook ging het gerucht dat Nicol vreemdgegaan zou zijn met de Nederlandse zanger Ferry de Lits.

Er zou nu dus sprake zijn van een relatiecrisis tussen Peter en Nicol en er werd zelfs al beweerd dat de twee uit elkaar zouden zijn. Maar Nicol vertelde gisteren live in de uitzending van Shownieuws dat er niets klopt van deze beweringen.

Over de zoenfoto zegt Nicol dat het in een gaybar was en dat ze met haar beste vriend zoende die zelf ook op mannen valt. Over het tweede gerucht dat Nicol het met de Nederlandse zanger Ferry de Lits gedaan zou hebben reageert Peter zelf ook in de uitzending van Shownieuws.

Peter zegt er het volgende over:

,,Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: ‘hebben ze al iets samen?”’

 ,,Ja jongens, ik snap ook niet waar het allemaal vandaan komt. Allemaal afgunst is het”, concludeert hij, waarop Nicol zegt: ,,En jaloezie.”

Dat Nicol voor de grap haar beste vriend zoent in een gaybar is al vreemd, maar goed wellicht was dat een grap ofzo. Maar de geruchten dat Nicol het gedaan zou hebben met Ferry de Lits zijn wel heel sterk. Zou het dan echt allemaal niet kloppen of wordt Peter gewoon in de maling genomen door Nicol?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind Nicole een golddikker ze duwt Peter ook steeds weg als hij haar aan wilt raken. En hoe ze de mensen behandeld wie denkt ze wel die ze is zou ze tegen mij kunnen doen nou dan hebben we pas echt een feesje

’n Suggestie Peter , ’n relatie met Monique (van Hazes) , heeft zij een lieve trouwe man en jij een lief gevoelig vrouwtje wat jouw en ‘r kind wél op nr.1 plaatst en geen bussinnes wil starten , geef Nicole maar ’n winterwortel mee , heeft ze nog altijd meer als waar ze mee kwam , het is je gegund .

Bah wat moet zo’n goede man met zo’n lelijke afgelepte draak hahaha die moon is nog luier dan Nicole en Moon is nog een grotere gold-digger pas maar op Peter als je met Moon gaat dan pakt ze je huis af kijk maar naar André

Mafkees Loes, het gaat hier over Nicole!!!!🤪
En niet over Moon.
Dom wijf, met je IQ van een kind van 4, begrijpend lezen is jou niet gegeven.
100% geobsedeerd door Moon!
Therapie voor je extreme jaloezie & haat zou nuttig zijn.

@Nachtmens: Nicole kan je beter een bezemsteel geven🤣
🧙‍♀️

Die vind alleen peter zijn geld mooi als ze de grote madam maar uit kan hangen verder niets

Die was vast dronken dan die ferry want wat is dat kind lelijk zeg!!!en hoe durf ze te zeggen jaloezie 🤣🤣🤣als lelijk zijn pijn doet heb zei dat 24/7 +een rot karakter en dat is nog zachtjes uit gedrukt 🤮🤣

Dan moet die man wel veel meer geld hebben dan Gillis, want anders gaat ze echt niet.