Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland neemt een bizarre wendingErica Meiland heeft besloten een lokale politie partij in Noordwijk te gaan steunen. Ze wordt namelijk lijstduwer van deze partij. Eerder liet Erica al weten altijd op de PVV van Geert Wilders te stemmen en ook best voor hem te willen werken.

Maar blijkbaar wil Erica eerst wat ervaring op doen bij een lokale partij. De belangrijkste standpunten van deze lokale partij waar ze de verkiezingen mee willen winnen zijn:

  • ‘Eigen inwoners’ bij het toewijzen van een sociale huurwoning voorrang geven ten opzichte van statushouders.
  • Inwoners van Noordwijk moeten ook een gratis parkeerkaart krijgen
  • De hondenbelasting moet afgeschaft worden

Blijkbaar kan Erica zich hierin goed vinden, want reken maar dat de partij heel wat extra stemmen zal krijgen door Erica. De vraag is dan gaat Erica ook echt de gemeenteraad in en dat lijkt voor nu nog niet aan de orde. Erica heeft gezegd dat ze deze partij graag een duwtje in de rug geeft en het daarbij blijft, maar wellicht veranderd dat in de toekomst.

Deel deze juice!
  1. Nellie

    Succes Erica, je bent een topper.👍

Geef een reactie