Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana Meiland heeft weer vette pechWij hebben te horen gekregen dat Montana Meiland niet meedoet aan het programma Chateau Bijstand. Dit programma wat gebaseerd is op het programma ”Effe Geen Cent te Makken” wordt op dit moment opgenomen.

De Meilandjes wilde even rust van hun eigen soap Chateau Meiland en John de Mol kon ze waarschijnlijk nog maar net overtuigen door een grote zak geld te geven om dan toch een ander programma te maken. Dat programma werd dus ”Effe Geen Cent te Makken.” De Roelvinkjes en Joling en Gordon gingen de Meilandjes al voor en blijkbaar was dat een heel groot succes.

Maar wat we eerder al lieten weten is dat er makkelijk te smokkelen valt in het programma. Hoewel de Meilandjes dus een maand lang van de bijstand moeten leven weten we niet wat ze doen als de camera’s er niet zijn. Bestellen zijn dan toch extra eten met hun eigen geld of pakken ze de auto en gaan ze even naar hun eigen huis toe. Volgens Dries Roelvink was dit niet mogelijk omdat er continue een mannetje van John de Mol in de auto voor de deur zat. Maar dit is gewoon een beveiliger die voor de veiligheid moet zorgen en geen eten moet afpakken.

Maar het blijkt dus ook dat de lieftallig Montana Meiland helemaal niet meedoet aan het programma. Ze zal vast een paar keer op visite over de vloer komen, maar het lijkt erop dat ze geen onderdeel uitmaakt van het programma. En dat is toch wel jammer, want Montana blijkt nu altijd diegene te zijn die alles misloopt en het minst verdient aan eventuele deals met John de Mol. Ook in de soap Chateau Meiland speelt ze maar een kleine rol en krijgt daar een marginaal bedrag voor als je het vergelijkt met wat Maxime en Martien krijgen.

Deel deze juice!

21 Reacties

 1. ikkem

  De grootste vraag is hoe reden ze een mand lang zonder wijn? 😉

 2. Annemarie

  Montana heeft het druk met haar eigen zaak moet ook aan haar toekomst werken.
  Dus waarom weer zo negatief is toch een fijn gezin onder elkaar.

  • Bruno

   Wat een golddiggers zijn het geworden, het moet nog meer, walgelijk, dan weer een boek, dan weer in een nieuwe spelshow, en wat vinden ze zichzelf leuk en top, terwijl er moeders met kinderen naar de voedselbank moeten, ik kijk niet meer naar, Martien is een nagemaakte a la Gordon, met zijn zijde shawls van 250 euro. Zum kotsen, die Nadege en Carolien krijgen een vette trap na, die Carolien heeft zich uit de naad gewerkt in Frankrijk.

   • Martha Wever

    Ik hou niet van die nare reacties.
    Jaloers ergens op?
    Ik vind het nog steeds leuk om naar te kijken.

 3. Jan

  Willen maar 1 ding en dat is geld geld geld

 4. Vind het een schande dat montage onder betaald wordt

 5. Jan K

  Die lui hangen me zo mega de strot uit!! Nu weer in zo’n gokreclame Je kunt ze niet ontlopen Ik hoop van ganser harte op een mooi ongeluk Opgerot staat netjes

 6. Janet

  Ze is het zwarte schaap maar wel de enige echte en niet zo nagemaakt als de rest van die zakkenvullers .

 7. Gewoon niet naar het programma kijken . Dan hebben ze te weinig kijkcijfers . Dan houd het wel een keer op . Met die geld wolven . Vooral die Maxime verwent nest .

  • Gerda

   Ik ben het helemaal met u eens die lui komen me ook de strot uit ik kyk niet meer zeker een verwend nest die Maxiama.

 8. Pierre

  Niks mis met de Meilandjes,Montana speelt slechts een bescheiden rol maar is een welkome aanvulling in de serie. Heel veel kijkers genieten ervan en hopelijk nog heel lang!

  • Nellie

   Zo is ’t maar net Pierre, heel goede reactie van je.👍

  • Herbert

   Donder toch eens op met die komieken. Ze komen je strot uit . Een ander werkt zich het apen zuur voor een schijt loon en dit irritante zootje komt alles aanwaaien. Kenettergek word je ervan.

   • Gerda

    Helemaal met u eens die lui komen me ook me strot uit gewoon niet meer kyken vuile gore geld jagers.

  • Yvonne de Zeeuw

   HELEMAAL MEE EENS PIERRE, Wij hopen ook dat ze nog heel lang te zien zijn op tv,echt GEWELDIG

 9. Mieke

  Kijk dan niet mensen als je het walgelijk vindt!

  En kijk je niet geef dan geen commentaar!

  • Annette

   Ik vind ze zalig!!! In alle ellende vind ik dit zo lekker luchtig en ik zou best een weekje bij ze willen logeren. dus eeeeh Martien of Erica mochten jullie dit lezen….prik een datum haha…ach en dat ze geld willen….dat wil ik ook…en waarschijnlijk gaat dit niet eeuwig door ..hebben ze een buffertje….
   Kortom….vooral doorgaaaaan!!

   Groet
   Annette….

 10. Ingrid

  Voor mij hoeven ze ook niet meer op t v hoor.
  Eerst ging het over een kasteel opknappen .
  Dat was leuk .
  Nu gaat het over wat ze allemaal wel niet kunnen kopen en verkopen.
  Ik zeg ook weg er mee

 11. Jettie

  Als ik Montana was zou ik slim zijn..gewoon meedoen met die reallife soap elk jaar weer of als je het niks vindt, eenmalig.
  Ben je meteen binnen en heb je het salaris waar je in je winkeltje jarenlang moet werken.
  Kan ze eindelijk een huis kopen die naar haar zin is. Gierige ouders en zus die miljoenen hebben, zullen haar zo te zien ook niet helpen.
  Onlangs gaf Montana aan dat ze niet genoeg verdienen om een gewoon huis te kopen, nu met die drukke huizenmarkt.

Geef een reactie