Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Zoveel geld verdient Erica Meiland met haar biografieErica Meiland was de afgelopen week al heel erg blij, omdat het chateau in Frankrijk eindelijk was verkocht. Al is het waarschijnlijk ver beneden de vraagprijs verkocht toch mocht dat de pret niet drukken.

En we begrijpen eigenlijk wel waarom, want Erica Meiland kan dat verlies dat ze bij de verkoop van het chateau hebben geleden makkelijk compenseren met de opbrengsten van haar biografie.

Een paar maanden geleden bracht Erica met veel bombarie haar biografie uit. Er stonden uitspraken in het boek over vrouwen met hoofddoekjes waar veel ophef over ontstond. Uiteindelijk cancelde veel bedrijven hun samenwerking met de Meilandjes om deze uitspraken. Maar blijkbaar hadden de uitspraken geen negatief effect op de verkoop van het boek.

De schrijver Jan Dijkgraaf heeft namelijk laten weten dat er al 75.000 boeken over Erica haar leven zijn verkocht. Met een prijs van net geen 21 euro per boek levert dat toch een slordig 1,5 miljoen euro op. Natuurlijk zal Erica niet dat hele bedrag krijgen, maar wel het grootste deel omdat ze het in eigen beheer hebben uitgegeven samen met de schrijver. Er zit dus geen grote uitgever bij die nog een aardig percentage van de opbrengsten opeist.

Nu is Erica haar boek nog niet zo succesvol als het boek van Martien die heeft namelijk tot nu toe al 150.000 boeken verkocht en dat zijn er 2x zoveel als die van Erica. Maar het boek van Martien ligt natuurlijk al wel een stuk langer in de winkel. Ook Martien heeft miljoenen euro’s verdiend aan de verkoop van zijn biografie. Nu is het wachten op het volgende familielid dat een boek zal uitbrengen. De geruchten gaan dat nu Maxime haar biografie zal uitbrengen en dat betekent weer kassa voor de familie Meiland.

Laten we in ieder geval hopen dat de Meilandjes aardiger zullen zijn tegen hun fans, want die zorgen er uiteindelijk wel voor dat de Meilandjes flink verdienen. En dan zijn de uitspraken van Martien over zijn fans die hij gisteren deed toch wel een beetje triest.

Deel deze juice!
 1. De meilandjes…..
  Ik ben er allang klaar mee.
  Wie denken zij, dat ze zijn.
  En die Martien is , zo overdreven, dat komt ook je strot uit.
  Ik kan er niet meer om lachen.
  Het is eerder om te janken, dat ze nog steeds op TV ZIJN.

 2. Herbert

  Krankzinnige bedragen . Pure minachting naar de hard werkende Hollander. Met een schamel loontje . Gezondheid is alles daar kan geen euro tegenop, maar dit? Bizar

 3. Ton

  Ze hebben het goed gedaan door in eigen hand het boek uit tegeven en ze gebruiken hun bekendheid heel goed. Los of je wel,of geennfannbent van hun.

Geef een reactie