Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Fans kotsen Martien Meiland uitDiva Martien Meiland heeft geklaagd dat hij het onuitstaanbaar vindt dat fans zijn naam verkeerd uitspreken. Het blijkt namelijk dat veel fans Martin zeggen in de plaats van Martien. Erica Meiland laat weten in weekblad Weekend dat dit Martien zijn grootste ergernis is.

Erica zegt er het volgende over:

“Er stond laatst een vrouwelijke fan voor de deur, die was ‘Martin, Martin’ aan het gillen, dus niet Martien. Dat vindt hij echt vreselijk, als mensen zijn naam niet goed uitspreken. Dan denk ik ook: ben jij nou een fan of hoe zit het?”

Veel fans vinden deze uitspraak van Erica om te kotsen. De Meilandjes hebben namelijk veel geld kunnen verdienen door hun fans en om je nou te ergeren aan fans die zo blij zijn om je te zien, maar per ongeluk je naam niet goed uitspreken is toch heel triets.

Als dit Martien zijn grootste ergernis is in zijn luxe leven dan mag hij toch wel heel dankbaar zijn. Ook lijken fans zich te storen aan de nieuwe reclame voor een telefoon spelletje waar de Meilandjes aan meedoen. Het lijkt erop dat ze weer alles aanpakken voor geld.

Veel fans vinden dit helemaal niet bij Martien en Maxime passen. In de reclame zitten ze heel actief spelletjes te spelen op hun telefoon. Het is dan ook totaal ongeloofwaardig. Maar zoals we al eerder zeiden de Meilandjes hebben een dure levensstijl en om die te bekostigen moeten ze soms ook wel wat dingen aannemen die wellicht niet helemaal in hun straatje liggen.

Gelukkig is het chateau inmiddels verkocht al blijft de exacte verkoopprijs geheim. Wij denken dat dit rond de 500.000 euro geweest moet zijn terwijl het te koop stond voor 795.000 euro. Een lokale makelaar beweerde namelijk dat er veel betere chateau’s te vinden waar in dezelfde omgeving voor rond de 500.000 euro.

Maar de Meilandjes zijn er in ieder geval vanaf en nu maar hopen dat hun oude villa ook nog verkocht wordt voor 3 miljoen euro.

Deel deze juice!
 1. Monique

  Ik vind je nog steeds leuk martien laat die haters

  • Nellie

   Monique ik ben het helemaal met je eens 👍
   Martien is een topper net zoals de rest van de familie🤩

 2. vreselijke op geld beluste mensen.

 3. Janet

  Ik erger mij al vanaf hij op de tv is en elke poep of zucht die er dwars zit op tv of kranten word vermeld heb achter de bar gestaan waar ik met vele mannen van zijn slag aan de bar had en mee op stap geweest maar nooit zo ENG waren als die nagemaakte MEILAND opzouten met die gek

 4. Jan Daelmans

  Hopeloze narcist die wel erg in zichzelf is gaan geloven…
  Als dit soort idioten de sterren van tegenwoordig zijn, zie ik het duister in voor de culturele toekomst.

 5. Janet

  Martien is een hele grote Nagemaakte heb zelf mannen bij mij aan de bar gehad en ook mee wezen stappen in dat soort gelegenheden maar heb NOOIT ZO EEN NAGEMAAKTE DAAR ROND ZIEN LOPEN HIJ DOET ALLE VOOR GELD OOK DAT IRRITANTE GILLEN WEG ERMEE

 6. Therese

  Niemand is of wordt gedwongen de Meilandjes te volgen, te bekijken of naar ze te luisteren, zelfs niet om hem of het gezin leuk te vinden
  Het zijn ondernemers in hart en nieren en ze verstaan hun “vak. Ze nemen hun verlies en pakken hun kansen. En zien zelfs kans om zichzelf te blijven. (・∀・)

 7. J.j.de Graaf

  Meilandjes niks mis mee Nooit gehoord dat zij iemand verplichten om hun boeken te kopen Dat is je eigen keuze in dit vrije land
  Zeur niet ! Geniet van wat wel leuk vind 😚😄😋😉

Geef een reactie