Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon aangevallen door ex-vriendinEr is al veel gezegd en geschreven over het misbruik schandaal bij The Voice. Hoewel de daders niet veel van zich lieten horen grepen de andere coaches van The Voice wel even dit moment aan om een statement te maken.

Zo liet Anouk weten dat ze per direct opstapt bij The Voice als coach, omdat ze het een corrupte bende vond. Ook Waylon zei geschrokken te zijn van de onthullingen. Maar Waylon zijn ex vriendin reageerde hier weer op door te zeggen dat Waylon een hypocriet is, want Waylon vertoonde zelf grensoverschrijdend gedrag naar zijn familie en geliefde.

Waylon zei eerst dit voordat zijn ex hierop reageerde:

“Het lijkt ZO simpel: in een relatie waar ongelijkheid is of sprake van en machtspositie, blijf je professioneel en zorg je ervoor dat je nooit in een situatie komt waarbij je grenzen zou kunnen overschrijden. Jij bent dan altijd fout. Punt. Er is daar geen grijs, daar is alleen zwart.”

“Ik heb een grenzeloos respect voor Tim Hofman, dat hij al deze mensen een microfoon heeft gegeven maar vooral dat hij ze serieus heeft genomen. Ook ben ik trots op RTL die moraal voor geld hebben gezet door het programma onmiddellijk van de buis te halen.”

“Hoe sterk moet je zijn om eerlijk te durven zeggen wat er gebeurd is met iemand die onwaarschijnlijk veel macht heeft en die macht misbruikt heeft. Iets wat je zelf niet eens durft toe te geven uit schaamte.”

“Ik heb vooralsnog één dochter. Ik kan alleen maar hopen dat wanneer iemand haar grens overschrijdt, zij dit kan herkennen, hier tegen op durft te staan en nee kan zeggen of ongelooflijk boos mag worden. (…) Daar ben ik Tim dankbaar voor. Dat hij voor mijn dochter en alle andere vrouwen ons allemaal met de neus op de feiten heeft gedrukt.”

Hierop deelde de ex van Waylon een keiharde sneer naar hem uit. Zij zei het volgende hierover:

“Wees eerst zelf respectvol naar je geliefden en familie, pas dan mag je je bek opentrekken. Grensoverschrijdend gedrag is niet altijd lichamelijk.”

14 Reacties

 1. Ria Boerkoel

  Wat een dom mens. AANDACHT. Velen hebben een mindere periode in hun leven, maar kunnen en willen zich weer goed herstellen.

  • Linda

   Waylon had inderdaad een mindere periode, waar hij heel open over is geweest. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en is gaan werken aan zichzelf. Wat nu leid dat hij de juiste vrouw heeft gevonden en een goede vader kan zijn voor zijn dochter. Maar mensen blijven liever oude dingen oprakelen. Niet iedereen verdient een 2e kans, Waylon heeft zichzelf erg goed bewezen en verdient die 2e kans 100%

 2. Inge

  Haar taalgebruik geeft aan dat zij degene is die grensoverschrijdend bezig is. Ordinair sujet.

 3. Karen

  Iedereen kronkelt wild over elkaar heen om hun 5 minutes of fame te claimen in deze chaos.
  En een niet relevant exje van Waylon moet ook nog wat aandacht hebben.
  Jezus, hoe sneu ben je dan?

 4. Muis

  Sjonge late reactie…zijn al 9 jaar uit elkaar. Beetje zielig om dan nog te reageren.

 5. Ria

  Zo zielig dit .ga verder met je leven .
  En laat Waylon genieten van zijn gezin .
  Waar andere mensen niet in passen
  Zoals jij en de rest van de fam
  Ieder zijn of haar keuze.

 6. Wil

  Wat een zielepoot die vrouw
  Hij was er niet bij betrokken punt uit

 7. rojo

  Waylon echt een hele relaxte vent, en een natuur talent.. En tuurlijk hij zal ook wel eens iets niet goed doen maar wie wel.

 8. ikkem

  Iedereen vergeten dat Waylon misbruikt was door Patricia Pay by Holland Got Talllent.

 9. Allemaal achteraf gepraat,net als die Gijp.Die moet nodig wat zeggen,moet je nagaan wat hij er allemaal uitkraamt.Buiten dat komt hij niet veel verder dan: weet je wel en ja,weet je verder geen zinnig woord.Overigens in mijn tijd kregen vervelende en handtastelijke jongens/mannen gelijk een klap op hun smoel,dan was het gelijk klaar,zouden ze(vrouwen en meisjes ) weer moeten doen,dan had je dit geouwehoer niet gehad.

 10. Kloe

  Waylon is echt een superlieve vader en krijgt weer een kindje het is echt een superleuk gezin. Misschien kan jezelf (Anne mijn) een nieuwe vriend zoeken daar zijn we na 9 jaar wel aan toe. Big news Annemijn van Leeuwen heeft een nieuwe vriend na 9 jaar oh ja ze was ooit een x de ex van waylon

 11. Kloe

  Ja sorry voor mijn Nederlands ze was ooit een x de ex ja ze blijft altijd een ex ze is nog steeds een ex bedoel ik voordat jullie commentaar leveren op mijn Nederlands

Geef een reactie